Adapost ilegal desfiintat in Valcea cu ajutorul cetatenilor

0
55

                 Adapost ilegal desfiintat in Valcea cu ajutorul cetatenilor 1In judetul Valcea au fost identificate trei persoane care isi amenajasera un adapost temporar sub un pod rutier langa Catedrala Ostroveni .

         Persoanele au fost conduse la Sediul Directiei Politiei Locale pentru a fi identificati ,intrucat nu aveau domiciliul in judetul Valcea. Cea de-a treia persoană, deşi a declarat că se va deplasa către domiciliul personal din judeţul Caraş-Severin, a fost găsită de un echipaj al Direcţiei Poliţiei Locale, pe 30 septembrie, tot pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Craiova Super Rally inchide circulatia pe anumite sectoare din Centru

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Cu ajutorul Directiei de Asistenta Sociala a Primariei s-a luat legatura cu fratele celei de-a treia persoana care a luat-o acasa, in Craiova .Persoana respectiva rupsese orice legatura cu familia si prietenii ,deoarece in trecut avusesera o disputa mai grava.Direcţia Poliţiei Locale adresează mulţumiri atât instituţiilor implicate, cât şi cetăţenilor care au cerut sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea pe diverse reţele de socializare.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.