Adela Gherghe a depus juramantul si este oficial PRIMAR al Comunei Malu Mare!

0
42

Azi a avut loc la Malu Mare in prezenta Prefectului de Dolj , Nicusor Rosca, constituirea Consiliului Local Malu Mare . O parte din consilierii locali au depus azi juramantul pentru ca au lipsit la prima sedinta a Consiliului Local. Odata constituit , Adela Gherghe a fost investita PRIMAR al Comunei Malu Mare .

A fost un eveniment restrans avand in vedere pandemia iar cei prezenti au respectat conditiile prevazute de lege.
Adela Gherghe ne-a acordat un scurt interviu dar si dupa ce a depus juramantul a tinut sa spuna ceva celor prezenti ..
“Vreau sa multumesc si eu colegilor din Consiliul Local pentru ca au venit. Este o ceremonie frumoasa ,sunt convinsa ca toti avem emotii in momentul in care fiecare dintre noi a depus juramantul . Eu zic ca in momentul in care intram in aceasta sala de consiliu sa uitam formatiunile politice din care facem parte ,sa intelegem ca toti suntem in slujba cetatenilor,oamenii ne-au ales,asteapta de la noi schimbari .

Citeste si :  Accident mortal la Malu Mare!

Eu m-am convins odata cu alegerile din acest an ca Malu Mare este pregatit pentru schimbare . Au fost depasite doua bariere : odata bariera sexului,pentru ca este greu ca o femeie in mediul rural sa reusesti sa te impui si a doua bariera a varstei pentru ca sunt totusi tanara.

Eu zic ca alaturi de dumneavoastra vom face cea mai frumoasa figura pentru aceasta comunitate pentru ca e nevoie de noi , e nevoie sa ne concentram mai mult pe cetatean , sa fim in slujba lui .” a spus Adela Gherghe ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.