Adele a lansat albumul „30” ! Ascultă noile piese – AUDIO

0
122

Adele a lansat astăzi albumul „30”, un material curajos, din punct de vedere liric, dar și muzical, ce demonstrează că autenticitatea primează pentru artista britanică chiar și în cele mai obscure momente din viața sa. Noul LP este un salt în gol de pe culmi, în văzul tuturor.

Muzica e, fără îndoială, o formă de terapie pentru Adele, iar albumul „30” ne face părtași la povestea unei femei care începe să se cunoască pe sine și să ia decizii care zdruncină o stabilitate confortabilă. Așa cum anunța încă de la debutul campaniei de promovare a albumului, discul narează cea mai haotică perioadă din viața sa, acei ani în care a trebuit să accepte ideea că relația în care se afla era lipsită de direcție și că fiul ei va fi prins la mijloc.

Citeste si :  ILIE MICOLOV A MURIT! DOLIU IN MUZICA ROMANEASCA

„Nu eram nici măcar aproape de punctul în care mi-aș fi dorit să fiu atunci când am început să lucrez la album, acum 3 ani. Chiar în zona opusă, de fapt. Mă bazez pe rutină și consistență pentru a mă simți în siguranță, mereu am făcut asta. Dar iată că acum, cu bunăștiintă și voit, mă aruncam într-un labirint al dezordinii absolute și al frământărilor interioare.

Am aflat multe adevăruri usturătoare despre mine pe acest drum. Am dat la o parte multe învelișuri protectoare, dar m-am și acoperit cu unele noi. Am descoperit multe mentalități cu adevărat folositoare, care să mă ghideze, și simt că m-am redescoperit”, spunea Adele într-o scrisoare adresată celor care îi ascultă muzica.

Citeste si :  Superb show facut de Trupa Hara aseara in Cafe-Teatru Play . Flavius Buzila ne-a acordat un scurt interviu !

Toate aceste aspecte se confirmă în noile piese de pe albumul „30”. Melodii precum „Easy on Me” și „My Little Love” vorbesc despre relația cu fiul său, Angelo, piesa „Woman like Me” este o radiografie a problemelor din relația cu fostul soț, „All Night Parking” (with Erroll Garner) este despre actuala relație, cu Rich Paul, iar „To Be Loved”, este, fără îndoială, piesa ce o aduce pe Adele în cea mai vulnerabilă stare emoțională prezentată publicului până acum. Din punct de vedere muzical, artista se avântă și în câteva direcții muzicale noi, piesa ca „Oh My God”, „Cry Your Heart Out” și „Can I Get It” ieșind din matrița stilului Adele.

 

Citeste si :  Cea mai relaxanta melodie compusa vreodata !

Tracklist Adele – „30”

Advertisement
 1. Strangers by Nature
 2. Easy on Me
 3. My Little Love
 4. Cry Your Heart Out
 5. Oh My God
 6. Can I Get It
 7. I Drink Wine
 8. All Night Parking (Interlude) (with Erroll Garner)
 9. Woman Like Me
 10. Hold On
 11. To Be Loved
 12. Love Is a Game

AUDIO: Adele – „30” (Playlist album integral)

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.