ADEVARUL despre Primaria Craiova si fondurile europene

0
263

Vremurile cand Primaria Craiova avea cateva proiecte in desfasurare au devenit istorie . Tot ce se prezinta sunt minciuni aruncate craiovenilor fara nici o dovada ca in acest oras se acceseaza fonduri europene . Santierele nu exista iar noi am pierdut demult competitia cu orase dezvoltate pe aceste fonduri europene . Craiova nu se poate compara nici in cativa zeci de ani cu Cluj,Oradea,Timisoara,Deva si alte localitati din Romania ..

Edilul Craiovei, Mihail GENOIU, ne spune constant ca Primaria pe care o conduce a accesat zeci si sute de milioane de euro din fonduri europene pentru a imbunatati serviciile oferite cetatenilor: transport public, sanatate sau educatie.
In realitate, desi ne aflam in ultimul an al exercitiului financiar 2014-2020, Primaria Craiova nu are niciun santier finantat din fonduri europene si, avand in vedere stadiul in care se regasesc proiectele accesate, anul 2021 ne va regasi in aceeasi situatie.

Tentativele municipalitatii de a accesa fonduri europene au reprezentat un adevarat haos si un exemplu de lipsa de coerenta, strategie sau viziune, elocvent in sensul celor afirmate fiind principalul proiect vizat – achizitia de autobuze -, proiect care a atins punctul culminant prin intocmirea unui Studiu de Oportunitate care a avut drept varianta optima achizitia unor autobuze pe cale de disparitie.

Citeste si :  HOROSCOPUL DE ASTAZI – 11 IULIE 2018

Marea drama este ca viitorul se arata la fel de sumbru, Primaria Craiova fiind singurul pol de crestere care nu a anuntat vreun plan sau vreo strategie pentru viitorul exercitiu financiar.

Nu exista nici macar un singur santier lansat pe proiecte europene in Craiova, in exercitiul 2014-2020.Mihail Genoiu minte cu o nerusinare care sfideaza orice bun simt, din pacate asta arata nivelul lor, prosti si atat. Nu au in acest moment nicio strategie, viziune sau previzionare.
Matusa Liei Olguta Vasilescu a fost directoarea unitatii de implementare Craiova, dupa ce a bagat-o in faliment s-a reorientat catre proiectele finantate UE pe resurse umane, adica la OIR POCU SV Oltenia.

Citeste si :  HOROSCOPUL DE ASTAZI – 6 IUNIE 2018

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.