Adina Valean a fost validata comisar european pentru Transporturi

0
131

Europarlamentarul Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favorabil, cu 36 de voturi ”pentru” in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene.

Adina Valean a fost validata dupa audieri care au durat 2 ore si 40 de minute, in Comisia pentru Transporturi. Marti a fost audiata si in comisiile reunite pentru Afaceri europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului.

Au votat in favoarea sa aproape toate grupurile politice, mai putin extremistii de la Identitate si Democratie, iar Verzii ar fi vrut informatii suplimentare in scris inainte de a-si da votul.

De asemenea, Thierry Breton, propunerea Frantei de comisar pentru Piata interna a primit si el aviz pozitiv in urma auderii din Comisia de specialitate.

Citeste si :  ''Vestele galbene'' isi anunta participarea la alegerile pentru Parlamentul European

In schimb, Oliver Várhelyi, candidatul Ungariei pentru postul de comisar european pentru politica de vecinatate, a fost respins in prima faza la audierile de azi din comisia de specialitate a Parlamentului European

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.