Administratia Bazinala de Apa Jiu a intervenit la Port Bechet

0
141

Administratia Bazinala de Apa Jiu a intervenit la Port Bechet 1Administratia Bazinala de Apa Jiu prin Sistemul de Gospodarire a Apelor Dolj, a intervenit preventiv, la cererea capitaniei port Bechet, deoarece parcarea pentru autoturismele angajatilor a fost inundata, formand in jurul centrului de calcul un dig din saci cu nisip si folie. Au fost folositi 200 saci cu nisip si 20 kg folie.

La interventie au contribuit urmatoarele formatii ale SGA Dolj: Formatia Interventie Rapida a intervenit cu 7 muncitori, 1 tesa si o autoutilitara. si Formatia Dunare-Nedeia a intervenit cu 6 muncitori, 1 tesa, un buldoexcavator si o basculanta pentru transport nisip. Cele doua formatii au mai intervenit preventiv pentru combaterea eventualelor infiltratii aparute de cresterea nivelului fluviului, in zona Bechet-Ostroveni, cu cca.300 saci cu nisip si folie.

Echipele sunt in continuare in portul Calafat, Rast si Bechet, pentru monitorizarea digurilor si interventie, daca situatia o impune. Actiunea a avut loc sub directa indrumare a directorului SGA Dolj, ing. Daniel NAICU. Se continua monitorizarea si supravegherea pana la revenirea situatiei la normal.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ: ELIMINAREA BLOCAJELOR LA LICITATII – O URGENTA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.