Administratia craioveana ignora hotararile justitiei !

1
486
Administratia craioveana ignora hotararile justitiei !
Administratia craioveana ignora hotararile justitiei !

Administratia craioveana ignora hotararile justitiei iar cu buna stiinta face ca exact in aceasta campanie electorala care tocmai s-a terminat sa nu se dea o hotarare cu privire la punerea in drepturi a candidatului Alde Mladin Emil Iulian care a castigat procesul cu Consiliu Local dar punerea in drepturile castigate si anume de a fii membru in Consiliu Local .

De ce nu se doreste ca aceasta hotarare sa fie si aplicata ? Pentru ca in multe din comisiile Consiliului Local cei care au majoritatea (PSD) vor sa fie trecute la comanda politica multe hotarari iar prezenta domnului Mladin Emil Iulian in una din comisii ar putea da peste cap ceea ce partidul doreste .

Cum Jurnal de Craiova a spus acest lucru din 21 Octombrie faptul ca Mladin Emil Iulian  a castigat acest proces acum aducem actul legal pentru a nu avea interpretari avand in vedere activitatea Administratiei …

“Urmare a cerereii dvs. , inregistrata sub nr de mai sus, prin care se solicita sa inteprindem toate demersurile necesare in vederea preluarii atributiilor ce va revin in calitate de consilier local , avand in vedere sentinta civila nr 2636 pronuntata definitiva a Tribunalului Dolj …”

Deci dragi cititori cum se numeste ceea ce face actuala Administratie ? Va lasam pe dumneavoastra sa spuneti noi va prezentam doar actul oficial nu … inventam absolut nimic si va lasam sa va ganditi de 2 ori inainte de a merge la vot si a pune stampila pe unul din partide !

Daca si la o decizie definitiva si irevocabila se intampina aceste probleme ce se intampla la altele ? Va lasam pe dumneavoastra sa raspundeti … sunt multe lucruri de aflat iar noi cei de la Jurnal de Craiova va promitem ca in viitorul apropiat va facem foarte multe dezvaluiri despre ceea ce se intampla defapt in acest oras pe nume Craiova !

Administratia craioveana ignora hotararile justitiei ! 1
Administratia craioveana ignora hotararile justitiei !

Administratia craioveana ignora hotararile justitiei ! 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.