Administratia filieseana continua investitiile in educatie. A fost reabilitata integral Școla Profesionala Filiași

0
231

Primaria Filiasi continua investitiile in educatie iar acest lucru se vede. La finalul anului 2023 am publicat un scurt bilant iar la o luna avem inca un proiect finalizat de catre administratia filieseana.

LICEUL TEHNOLOGIC “DIMITRIE FILISANU” FILIASI cat si Scoala Gimnaziala Filiasi au avut importante investitii anul trecut iar zilele trecute s-a finalizat una dintre cele mai importante lucrări dedicate Învățământului Profesional din Filiași.

Fondurile europene au fost si sunt o sursa importanta pentru Primaria Filiasi.

“Continuăm investițiile în infrastructura școlară din Filiași. Azi, la Liceul Dimitrie FILIȘANU, s-a finalizat una dintre cele mai importante lucrări dedicate Învățământului Profesional din Filiași!
Reabilitarea integrală a Școlii Profesionale Filiași a fost suportată din fonduri europene nerambursabile și din fonduri de la bugetul local.
Acest lucru s-a realizat din dorința de a asigura condiții superioare învățământului din Filiași, atâta timp cât s-a dovedit, de-a lungul timpului, că beneficiem de management și de cadre profesorale cu înaltă pregătire profesională.
Urmează dotările aceste școli, care, la terminarea lucrărilor, s-a constatat că arată splendid!
Felicitări tururor celor implicați în realizarea acestei reabilitări!”, a mentionat pe reteaua de socializare Primaria Filiasi.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.