Administratia PSD – groparul democratiei in Craiova

0
82

Administratia PSD – groparul democratiei in Craiova 1In data de 27.02.2019, organizatia PNL Dolj a depus o cerere de amplasare a trei corturi pentru strangerea de semnaturi in sprijinul candidatilor la alegerile europarlamentare. Solicitarea este un exercitiu democratic, care se incadreaza in limitele legale, perioada aleasa fiind exact suprapusa cu perioada legala de strangere de semnaturi.
Azi, 05.03.2019, am facut o revenire la respectiva solicitare, explicand din nou urgenta – intrucat termenul legal de strangere de semnaturi este 22.03.2019. Raspunsul primarului intarzie sa apara si avem informatii din interiorul primariei care indica faptul ca administratia PSD va refuza sa emita acest acord sau il va intarzia cat mai mult posibil.
Grupul de consilieri PNL Craiova considera ca aceasta atitudine este neconstructiva si nedemocratica, cenzurand in acest fel exprimarea libera de idei in spatiul public – spatiu public ce nu este proprietatea domniei sale sau a PSD-ului! In acest fel se continua politica “pumnului in gura opozitiei”, o atitudine intalnita in fiecare sedinta de Consiliu Local.
Domnule primar, precum la scadenta unei facturi, va reamintim ca mandatul dumneavoastra este vremelnic in fruntea primariei Craiova si ca acesta va mai dura putin peste un an. Timpul nu mai lucreaza in favoarea dumneavoastra, lucru observat si de catre unii dintre colaboratori, care au inceput sa paraseasca barca pesedista aflata in curs de scufundare! Veti ramane o pata neagra in istoria postdecembrista a Craiovei: primarul care a incercat, in secolul XXI, sa ingroape democratia in Craiova!
Va avertizam de pe acum ca nu veti reusi! Vointa cetatenilor Craiovei va va debarca de la conducerea primariei, unde ati ajuns, printr-o conjunctura tipic pesedista, cu cel mai mic numar de voturi din istoria alegerilor locale libere din Craiova!
Prin urmare, somam public primarul Municipiului Craiova sa inceteze cu aceste practici nedemocratice, care nu fac cinste unui primar de municipiu resedinta de judet in Romania anului 2019 – stat membru al Uniunii Europene!

Citeste si :  Deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea cere o situatie privind calitatea serviciilor oferite de RAT Craiova

Grupul consilierilor municipali PNL Craiova

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.