#AdministratieNormala Craiova vs Cluj : Pubele subterane o normalitate in Cluj . Craiova inca asteapta ..

0
427

Zilele trecute am incercat sa va aduc in discutie despre Cartierul lui Olguta Vasilescu si in urma reactiilor am hotarat sa avem o categorie Administratie Normala in ziar. Este o campanie de informare pentru craioveni iar exemplele sunt tot din Romania .

Azi am ales sa discut despre pubelele subterane care la fel ca si cartierul sunt 2 vise frumoase ale craiovenilor . Daca Emil Boc a reusit in Cluj sa implementeze , Craiova este repetenta la acest capitol si doar pe retelele de socializare se lauda Lia Olguta Vasilescu acum 7-8 ani .

Daca Primarul Clujului a reusit , Craiova nu poate duce la bun sfarsit acest proiect din cauza „birocratiei” .

Citeste si :  Zeus e multumit ? In sedinta Consiliului Local Craiova , Cristian Vasilcoiu a privit de pe canapea circul ..

Lia Olguța Vasilescu a postat pe pagina de socializare povestea investiției: „In sfârșit… Am demarat acest proiect de containere îngropate in anul 2012, după ce am văzut soluția la Slatina, oraș condus atunci de Darius Valcov. Licitația a durat nu mai puțin de 4 ani!!!! Contestații, procese etc. Proiectarea a durat ceva mai puțin. La fel construirea propriu-zisa a containerelor. Deci, in total, 6 ani ca sa reușim sa eliminam pubelele mizerabile de suprafața, care produceau atâta disconfort locuitorilor din cartierele craiovene, mai ales celor care locuiesc la parter și lângă platforme! A fost unul dintre proiectele la care am ținut mult și îmi pare bine ca se implementează, chiar dacă nu mai sunt primar sa ma bucur de reușită din aceasta calitate. Felicitari Ion Prioteasa și Mihai Genoiu pentru răbdare și tenacitate! E o investiție pe fonduri europene absolut necesară!”.

Citeste si :  Fotbal : Adrian Mititelu va fi prezent in aceasta seara la Realitatea TV

In 2016 , prima platformă îngropată de colectare selectivă a deșeurilor a fost pusă în funcțiune în cartierul Zorilor, pe strada Luceafărului nr. 10 din Cluj .

Primaria Craiova vrea sa cumpere 33 de module platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor, valoarea estimata a investitiei fiind de 117.645 de lei.

Potrivit caietului de sarcini, cele 33 de module vor fi amplasate in zona centrala a municipiului Craiova. Prin achizitionarea acestor produse, spun reprezentantii Primariei Craiova, se asigura cadrul necesar colectarii selective a gunoiului.

Citeste si :  Dedicatie pentru Lia Olguta Vasilescu!

La ora actuala, SC Salubritate Craiova nu are in dotare astfel de module pentru colectarea selectiva a gunoiului.
Data limita pentru depunerea ofertelor, de catre unitatile economice interesate, a fost 2 august. Stie cineva ce se intampla cu acest proiect ? Noi … NU !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.