Adrian Claudiu Prisnel , Deputat USR Dolj : Invit liderii PNL si PLUS din Dolj la negocieri pentru desemnarea unui candidat comun pentru Primaria Craiova.

0
134

Adrian Claudiu Prisnel , Deputatul USR Dolj si-a anuntat, astazi, decizia de a intra in competitia interna a partidului pentru functia de primar al municipiului Craiova dar face si o invitatie catre liderii PNL si PLUS din Dolj la negocieri pentru desemnarea unui candidat comun pentru Primaria Craiova.

“Am zambit cu drag zilele trecute cand mi-a spus un prieten ca eu am fost primul candidat USR la primaria unui oras mare; nu imi pusesem niciodata problema asa dar m-am gandit de multe ori la experienta campaniei pentru Primaria Craiova din vara lui 2017. M-a marcat personal, m-a fortat la reflectie si m-a modelat ca politician – am invatat cat de mari, de concrete si pragmatice sunt asteptarile oamenilor de la politicieni si cat de putine dintre aceste asteptari se gasesc macar pe radarul omului politic.

Citeste si :  Conducerea Consiliului Judetean Dolj a vizitat statiile de sortare si de compostare

Avand in spate experienta candidaturii anterioare m-am hotarat sa particip la competitia interna pentru a obtine nominalizarea USR la functia de Primar al Municipiului Craiova.

Evolutia electorala de la ultimele alegeri Europarlamentare, atunci cand USR PLUS a castigat clar alegerile in Craiova, conjunctura politica in care ne confruntam cu un PSD fragmentat de convulsii si lupte interne pentru putere si supravietuire creeaza oportunitatea de a scoate in mod real primaria Craiova de sub influenta nefericita a celor care au condus municipiul si judetul in ultimii treizeci de ani si de a o pune sa lucreze pentru craioveni.

Cu o oportunitate atat de clara Craiova nu s-a mai intalnit pana acum si nu ar trebui irosita. Este responsabilitatea noastra, a liderilor partidelor ce au facut pana acum opozitie PSD, a partidelor care vor fi la putere in viitoarea legislatura, sa discutam o solutie pragmatica prin care sa propunem un candidat unic la Primaria Craiova.

Citeste si :  Maestrul Eugen Doga sarbatoreste la Craiova Centenarul Marii Uniri. Celebrul compozitor a imbratisat cu entuziasm ideea de a compune o lucrare pentru Opera Romana Craiova, special pentru eveniment.

Invit liderii PNL Dolj, ai PLUS Dolj si ai celorlalte partide dornice sa participe la schimbare la nivel local sa incepem discutiile pentru a gasi acea solutie. Energia, nevoia de schimbare a societatii si increderea cu care ne-au investit craiovenii nu trebuie irosite.” a declarat Adrian Claudiu Prisnel pe pagina de socializare.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.