Adrian-Claudiu Prisnel , deputat USR Dolj : Jandarmeria Romana nu e armata PSD!
Adrian-Claudiu Prisnel , deputat USR Dolj : Jandarmeria Romana nu e armata PSD!

Am scris despre faptul ca USR Dolj a fost impiedicata de a strange semnaturi la Sarbatoarea Bujorului care a avut loc duminica in comuna Plenita . Adrian-Claudiu Prisnel a prezentat pe pagina de facebook intreg filmul iar explicatia jandarmilor este una socanta : ceea ce au facut cei de la USR Dolj este o contramanifestatie !

“Jandarmeria Romana nu e armata PSD! Cel mai socant motiv pe care l-au invocat jandarmii care ne-au impiedicat, ieri, sa strangem semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice e ca organizam o contramanifestatie!

Citeste si :  Doar PNL s-a opus la pensiile speciale celor de la Consiliul Concurentei in Camera Deputatilor

Ne-au spus ca nu avem autorizatie! Nu ne trebuie! Ca ne protejeaza de agresiuni! Cetatenii veneau sa semneze si sa vorbeasca cu noi despre viitorul acestei tari. Ca au primit plangeri! Poate de la antermergatorii alaiului PSD care urma sa treaca chiar prin locul unde stangeam noi semnaturile. Nu vreau sa cred ca Jandarmeria a executat ordinul PSD.

Jandarmeria Romana comite un grav abuz! Impiedica aplicarea articolului 150 din Constitutie ce consfinteste dreptul cetatenilor de a initia revizuirea Constitutiei, in acest caz al cetatenilor care strang semnaturi pentru ca penalii sa nu mai poata ajunge in Parlament.
Asta faceam noi, cei din USR Dolj, ieri la Plenita cand am fost evacuati de o echipa de patru jandarmi din zona Festivalului Florii de Bujor, dintr-un spatiu public unde strangeam semnaturi, exercitandu-ne un drept constitutional.

Citeste si :  PMP Dolj : Doljenii voteaza primarii in doua tururi!

Vom sesiza Jandarmeria Romana si ii vom cere explicatii Ministrului de Interne Carmen Dan. Abuzurile impotriva cetatenilor care stang semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice sunt din ce in ce mai dese. E dovada ca le e frica.

Oriunde te–ai afla, semneaza azi Fara penali in functii publice! Sa le aratam ca suntem multi si ca-i vom invinge pe penali!” a mentionat Adrian-Claudiu Prisnel , deputat USR Dolj pe pagina de facebook .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.