Adrian Mititelu, despre Nicolae Dica : Am mare încredere în el, a progresat și la ce condiții sunt aici cred că sunt premise foarte bune!

0
323

Ramasa fara antrenor dupa scurta aventura a lui Joao Janeiro, FCU Craiova a fost condusa de Florin Dragan ca antrenor interimar.
Dupa infrangerea de la Targu Jiu, Adrian Mititelu anunta ca FCU Craiova a semnat cu Nicolae Dica.

La nici o ora de la anuntul facut pe reteaua de socializare a avut loc si conferinta de presa sustinuta de Adrian Mititelu si Nicolae Dica.

„Sunt convins că intrăm în normalitate de astăzi și că Nick, cum mi-am propus să-i spun… Nicolo, Nick, merge (n.r. – râde). Sper să facem o treabă bună, este un antrenor din noua generație care trebuie sprijinit, să primească o șansă.
Este echipa ideală pentru a se afirma, are un lot bun spre foarte bun, condiții foarte bune. Vă spun că este un antrenor care are independență, autonomia specifică postului său și mână liberă să facă ordine în echipă cum crede de cuviință.
Are putere să facă echipa după cum gândește și vede că este necesar. Este un antrenor liber, nu o marionetă. Vă asigur de asta!
Am mare încredere în el, a progresat și la ce condiții sunt aici cred că sunt premise foarte bune”, a precizat Adrian Mititelu.

„Am venit cu mare drag la FCU, mi-am dorit să antrenez această echipă cu un lot foarte bun pentru Liga 1. Îmi doresc să facem performanță, sunt condiții propice pentru asta. Lotul este bun, de asta am ales să vin la FCU.
Discuțiile avute astăzi cu domnul Mititelu mi-au dat încredere să semnez acest contract. Mi-a dat libertate să fac totul, dar asta nu înseamnă că nu voi avea comunicare cu dânsul și cei din staff.
Îmi place să comunic, să spun ce am de spus și așa va fi în continuare. Am mare încredere în ceea ce putem face, cu siguranță vom arăta mai bine în viitor. Lotul este bun, putem face lucruri frumoase”, a declarat Nicolae Dică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.