ADRIAN MITITELU JR: Vrem să continuăm cu Eugen Trică ..

0
244

Adrian Mititelu jr. a vorbit la Look Sport LIVE despre situaţia lui Eugen Trică, după ce s-a speculat că tehnicianul va pleca după ce a obţinut promovarea în Liga 1.

Conducătorul echipei Universitatea Craiova spune că speculaţiile nu au temei real, însă recunoaşte că “orice e posibil”, în condiţiile în care contractul lui Trică expiră la finalul acestui sezon şi încă nu a fost semnată o prelungire a înţelegerii. Totuşi, Adrian Mititelu jr. spune că îşi doreşte continuitate.

“În primul rând, aseară am arătat de ce merităm locul 1 după acest campionat.

Noi cu Eugen Trică avem contract până la finalul acestei luni. Ne vom pune la masă şi negociem un nou contract pentru sezonul viitor. Nu e nimic real din ce se speculează. Sunt informaţii care vor să tulbure apele la Craiova.

Este posibil orice. Noi ne vom pune la masă şi vom negocia. Sper să ne înţelegem. Nu pot să anticipez ce va fi. Vom da un comunicat în acest sens şi sper să continuăm.

E normal să discutăm cu jucători. Vom face câteva transferuri, dar nu vă pot da nume. Sunt doar negocieri deocamdată şi când realizăm un transfer vom anunţa public.

Cu toţii ne dorim să ajungem în play-off, dar să nu uităm că suntem o echipă abia promovată şi avem puţin timp pentru a ne pregăti pentru Liga 1. Normal că ne dorim să atacăm primele locuri, dar sper să o şi putem face.

La sfârşitul lunii vom veni cu organigrama clubului, buget şi tot ce ţine de organizarea clubului pentru Liga 1.

Normal că vom continua pe Ion Oblemenco, este stadionul oraşului şi pe acest stadion am avut performanţe în trecut. Nu se pune problema să plecăm”, a declarat Adrian Mititelu jr. la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.