Adrian Mititelu :Judecătorul Budă de la ÎCCJ e omul lui Rotaru. I-a făcut un viloi, are sediul firmei în casa lui. Am dovezi clare și le-am predat autorităților!

0
56

În direct la GSP Live, Adrian Mititelu a susținut că are și că a depus oficial probe care demonstrează că judecătorul Marian Budă – implicat direct în procesul privind palmaresul Universității de la Înalta Curte de Casație și Justiție – este corupt de Mihai Rotaru, finanțatorul clubului care a preluat marca Universitatea Craiova.

Pe 16 octombrie 2020, un complet de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), condus de judecătorul Marian Budă, a decis o nouă amânare în recursul înaintat de Clubul Sportiv Universitatea Craiova – entitate care i-a cedat lui Mihai Rotaru marca pe o perioadă de 15 ani –  privind nerecunoașterea palmaresului istoric al Universității Craiova.

Reprezentată de fostul fotbalist Pavel Badea și apărată în instanțe de avocații lui Rotaru, CS Universitatea Craiova a pierdut primele două procese la Tribunalul Dolj și la Curtea de Apel Timișoara și a ajuns acum la ÎCCJ.

“Nu există nicio dovadă că palmaresul echipei istorice Universitatea Craiova a fost transmis pe cale legală sau convențională către reclamanta CS U Craiova” – motivația Curții de Apel Timișoara, 2018

Citeste si :  Fotbal : Tanase Ionut Georgian este de azi jucatorul echipei Universitatea Craiova

Însă, potrivit lui Adrian Mititelu, Înalta Curte tergiversează luarea unei decizii dintr-un motiv extrem de grav. Patronul echipei Universitatea Craiova, liderul din Liga 2, susține că are dovezi clare, obținut cu ajutorul unei echipe de detectivi particulari, care demonstrează faptul că președintele completului de la ÎCCJ, Marian Budă, este omul de casă al lui Mihai Rotaru.

“L-am recuzat la început, simțind că are legătură cu Rotaru. Îl bănuiam, îi știam CV-ul pentru că e de aici, din Craiova. Știam că e prieten cu George Ilinca, fostul finanțator al Craiovei care acum este unul dintre apropiații lui Rotaru, dar nu aveam dovezi clare. După aia am aflat că relațiile sunt directe. De trei săptămâni, zi și noapte, asta fac: carte funciară, investigații, informații, 10 oameni am lucrat și i-am descoperit acum 4 zile.

Am depus la Secția Specială toate aceste dovezi. Acte. Declarații, martori. Era vizitat la firmă la el, se întâlneau la restaurante, au relații de afaceri împreună. Este de notorietate în comuna Leu, Dolj, legătura dintre Rotaru și Marian Budă. E adevărat că o firmă a lui Rotaru are sediul în casa părintească a lui Budă, dar asta e cea mai simplă dovadă.

Citeste si :  Fotbal : Universitatea Craiova a "stins" Flacara! Universitatea Craiova - Flacara Horezu 4-0

Faptul că Budă nu s-a recuzat în acest dosar depășește orice imaginație. L-am și avertizat că am informații despre el, poate a crezut că nu am acces la documente. Vă garantez că de luni va ieși din proces. Trebuie să spună de ce nu s-a abținut și de ce are legăturile astea cu Rotaru
– Adrian Mititelu, finanțatorul Universitatea Craiova ..

Sunt legături directe, frățești, practic e omul lui Rotaru de 7 ani de zile. Îl întreține, i-a făcut case, i-a dezvoltat afaceri în zona agricolă. Are un viloi de vreo 1000 de metri pătrați la Cârcea, un fel de Pipera de Craiova, făcut din banii lui Rotaru. E la vreo 300 de metri de unul dintre punctele de lucru ale lui Rotaru. Pot să probez asta sută la sută.

Citeste si :  Fotbal : Echipa FC U Craiova are interzis pe Ion Oblemenco si in sezonul urmator

Acum, Budă a trecut totul pe numele copiilor lui, și-a pus-o socrul interpus. Acest om trebuie să dispară din magistratură. El și alții au creat acest sistem mafiot. Mergi la justiție cu speranța că ți se va da dreptate și dai peste niște bandiți care calcă legea în picioare. La Înalta Curte e cea mai mare corupție din România! Dacă aș fi prezentat dovezile astea în America, Rotaru și cu Budă ar trebui să ia 100 de ani de închisoare”.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.