Adrian Mititelu nu a fost de acord cu amânarea meciului FCU Craiova – CFR Cluj: Și eu mă gândesc la fotbaliști

0
244

Meciul FCU Craiova – CFR Cluj se va disputa duminică, 24 iulie 2022, cu începere de la ora 16:00. Modificarea în program a survenit întrucât CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, cu Inter Club d’Escaldes, campioana Andorrei.

Ardelenii au solicitat amânarea meciului din etapa a doua, iar LPF a mutat partida de sâmbătă seara pentru duminică la ora 16.00.

Adrian Mititelu a spus că nu a fost de acord cu amânarea meciului cu CFR Cluj, pentru că vrea să aibă echipa într-o formă optimă pentru meciul cu FCSB, din etapa a 3-a a Superligii.

”Noi nu am fost de acord cu amânarea meciului, din motive obiective. Noi nu puteam merge să jucăm cu FCSB si CSU după un meci. Eram într-o situație de inferioritate. Apoi mergeam la FCSB. S-a văzut și la Constanța că mai avem nevoie de meciuri pentru a ne intra în ritm.

Și eu mă gândesc la fotbaliști. Ar fi fost mai corect ca echipa campioană a României să fie programată la o altă oră. La Cluj sunt cu șapte grade mai puțin la ora meciului. Eu să fiu de acord cu amânarea meciului, dar ei nu cu câteva ore? Nu puteam să merg să joc la FCSB cu o pauză de două săptămâni. Vrem să mai jucăm un meci de pregătire.”, a declarat Adrian Mititelu, conform Digisport.

FCU Craiova pune în vânzare bilete pentru partida cu CFR Cluj, din data de 24 iulie, ora 16:00.
FCU Craiova pune în vânzare bilete pentru partida cu CFR Cluj, din data de 24 iulie, ora 16:00.

FCU Craiova pune în vânzare bilete pentru partida cu CFR Cluj, din data de 24 iulie, ora 16:00.
? Acestea pot fi achiziționate online de pe EVENTIM, începând de astăzi, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete, începând de mâine.
• Programul Magazinului Clubului:
? 20-23 iulie, între orele 9-18
? 24 iulie, între orele 9-16
• Programul casei de bilete:
? 20-23 iulie, între orele 12-18
? 24 iulie, între orele 9-16
De asemenea, prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.
?????? ⇢ https://bit.ly/3aVoM2J
?????????? ⇢ https://bit.ly/3uXFl4Q

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.