Adrian Mititelu : Nu mai accept antrenori gen Pițurcă!

0
984

Adrian Mititelu , patronul echipei Universitatea Craiova, liderul Ligii 2, a dezvăluit motivele pentru care s-a despărțit de Nicolo Napoli  și Eugen Trică , ultimii doi antrenori ai echipei in direct la GSP ..

Adrian Mititelu: „Napoli și Trică au plecat din cauza lui Dan Vasilică”

„Vă dau cărțile pe față. Napoli și Trică au plecat din cauza acestui băiat, Dan Vasilică, care este un superprofesionist și își face foarte bine treaba, dar niciunul nu l-a suportat. Îi respect pe Napoli și Trică, dar am avut de ales între Dan Vasilică și ei, și l-am ales pe primul.

Pe Napoli l-am adus în speranța că pot să îl resuscitez, dar odată cu trecerea anilor, și-a schimbat modul de lucru și nu am mai reușit să îl redescopăr așa cum îl știam eu. Cu timpul a început să lucreze mai puțin, una e să fii dedicat, alta să lucrezi 1-2 ore și apoi să fugi, să nu mai știe lumea nimic de tine.

Decizia era luată înainte de meciul cu Rapid, l-am rugat să rămână până atunci. Cu toate nemulțumirile mele, îl duceam și pe el în spate și promovam și cu el. Sau cel puțin așa credeam. Însă m-a condiționat indirect să nu mai fie Vasilică, care pentru mine, este cel mai important om din lot. În primul rând ca preparator fizic. Am văzut ce poate.

Are și carnet de antrenor, este un tip foarte, foarte bine pregătit. Vasilică pare un nume mai drăgălaș, mai neaoș, dar vă spun că va ajunge în top. Eu nu mă înșel, e bun rău de tot. E școlarizat ca antrenor A, dar până acum a fost doar preparator fizic. Eu unul ca el nu am mai văzut. E gen Neubert, în același stil. Chiar vorbește la superlativ de Neubert. E foarte bun, nu fac afirmații gratuite”, a declarat Mititelu la GSP Live.

Motivul despărțirii de Eugen Trică
Despre Eugen Trică, antrenorul care a realizat promovarea în Liga 2, Mititelu a dezvăluit că dorea să aibă controlul total la echipă, iar acest lucru, cuplat cu relația sa rece cu Dan Vasilică, a dus la îndepărtarea sa.

„Trică nici măcar nu a început campionatul, relațiile erau reci încă din Liga 3. Datorită pandemiei a ajuns să meargă până aproape de începerea Ligii 2. Existau disensiuni mari vizavi de programul echipei. A vrut un program al echipei total diferit de ceea ce vedeam eu. A schimbat programul general al echipei. A vrut să fie un fel de Pițurcă la club și nu mai accept antrenorii gen Pițurcă.

A dat niște declarații frumoase de suporteri, că sunt cei mai frumoși, dar asta nu e suficient pentru a rămâne antrenor. Lui Eugen Trică i-am oferit tot ce a dorit el, nu l-am supărat cu nimic, dar a încălcat niște reguli care nu au legătură cu organizarea profesionistă”.

https://www.facebook.com/GazetaSporturilor/videos/354923802444121

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.