Adrian Mititelu ramane in puscarie . AVIZ NEGATIV DIN PARTEA INSTANŢEI!

0
250

Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, ramane in puscarie . Instanta a dat aviz negativ contestatiei in anulare formulata de acesta .
După ce a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu executare în noiembrie 2020, în cazul transferului lui Mihai Costea, Adrian Mititelu spera că ar putea fi eliberat mai devreme, însă nu a fost aşa, potrivit deciziei de azi.

“Respinge ca neîntemeiată contestaţia în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin şi Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova. Obligă contestatorii la plata sumei de 500 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 Cpp cheltuielile în cuantum de 627 lei, reprezentând onorariile apărătorilor din oficiu pentru fiecare contestator, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15.07.2021.” se mentioneaza pe portal.just.ro .

Va reamintim ca in acelasi dosar, Adrian Mititelu a fost achitat de catre Tribunalul Dolj in urma cu 2 ani .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.