Home » Politica » Politica Craiova » Adrian Prisnel , deputat USR : OZNul Olgutei Vasilescu se putea zdruncina la primul vant mai puternic

Adrian Prisnel , deputat USR : OZNul Olgutei Vasilescu se putea zdruncina la primul vant mai puternic

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Adrian Prisnel , deputat USR : OZNul Olgutei Vasilescu se putea zdruncina la primul vant mai puternic

Adrian Prisnel , deputat USR : OZNul Olgutei Vasilescu se putea zdruncina la primul vant mai puternic

USR isi exprima revolta față de propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale privind alocarea, prin Compania Națională de Investiții, a aproape 40 de milioane de euro pentru stadioanele din Alexandria și Craiova, în condițiile în care cheltuielile totale ale statului cu investiţiile, din buget şi din fonduri UE,  au fost, în primele cinci luni ale anului, de doar 4,1 mld. lei, în scădere cu 54% faţă de 2016.

USR consideră că cheltuirea a zeci de milioane de euro de către Sevil Shhaideh pentru modernizarea stadioanelor din Alexandria și Craiova ar fi cadouri politice făcute liderilor PSD Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu.

USR caracterizează ca ridicolă motivația pentru care MDRAP vrea să acorde 12 milioane de euro pentru modernizarea stadionului din Alexandria: aceea că ar fi de primă necesitate, întrucât cluburile locale de forbal au experiențe notabile și că, astfel, se va crea un adevarat pol cu caracter sportiv in Municipiul Alexandria. Ultima performanță notabilă a echipei locale FCM Alexandria este câștigarea campionatului județean de fotbal și promovarea în Liga a treia.

 

“Alexandria lui Liviu Dragnea devine un fel de Scornicești. Sevil Shhaideh vrea să îi ridice șefului iubit un stadion de 12 millioane de euro pe locul celui vechi, în orașul din care a pornit baronașul de Teoleorman să cucerească România.

Casa Poporului e desuetă, acum se poartă stadioanele. Și oricum se știe că Alexandria a devenit un fel de Copacabana a României! Liviu Dragnea și-a mutat banii furați în Brazilia și aduce Brazilia la Teleorman. E un schimb corect.

Cu 12 milioane de euro, Ministerul Sănătății cumpăra peste 100 000 de vaccinuri împotriva rujeolei și mai repara puțin din deficitul acela triplu față de anul trecut.

Stadionul din Alexandria nu e însă singurul care primește bani de la buget. Și conducătoarea iubită Olguța Vasilescu e cadorisită cu încă 27 de milioane de euro pentru proiectul ei de suflet, stadionul Oblemenco din Craiova, care, ce să vezi, nu îndeplinește standardele UEFA, a fost proiectat greșit.” spune Adrian Prisnel pe reteaua de socializare .

“OZNul Olguței Vasilescu se putea zdruncina la primul vânt mai puternic. Îmbunătățirile propuse în studiul de fundamentare pentru HGul de alocare a 27 de milioane de euro pentru stadionul din Craiova repară, de fapt, greșeli grave de proiectare, inclusiv în privința structurii de rezistență și a siguranței în situații de urgenta”.  a continuat in alta postare Adrian Prisnel .


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Un barbat a fost injunghiat in Craiova

Un barbat a fost injunghiat, seara trecuta, în Craiova. Barbatul a fost luat de o ambulanta din apropierea Pietei Centrale,...

Închide