Adriana Ungureanu ,Consilier Municipal PNL Craiova : Dupa toate neregulile si iesirile huliganice ale managerului Zamfir Gabriel sa prelungit mandatul ca o evaluare cu un calificativ satisfacator!

0
307

Adriana Ungureanu ,Consilier Municipal PNL Craiova : Dupa toate neregulile si iesirile huliganice ale managerului Zamfir Gabriel sa prelungit mandatul ca o evaluare cu un calificativ satisfacator! 1Azi la Sediul PNL Dolj a avut loc conferinta de presa a Consiliului Local Craiova al Partidul National Liberal. La aceasta conferinta de presa a participat Flavius Sirop si Adriana Ungureanu , consilieri municipali PNL Craiova .

Adriana Ungureanu a adus in discutie unele probleme ce tin de cum cheltuieste administratia PSD banul public . Filarmonica Oltenia Craiova si Opera Romana Craiova au fost puse la zid de catre consilierul municipal PNL Craiova . 

“Acum as vrea sa va mai spun cateva lucruri despre managerul de la Filarmonica, pentru ca nu am nimic cu niciunul dintre cele doua personaje, cei doi frati dar eu consider ca se cheltuie foarte multi bani cu aceste institutii de cultura cu care sunt de acord dar mi se pare normal sa cheltuie atata pentru asa ceva si acolo unde avem nevoie de sanatate sa nu bagam bani. Dupa toate neregulile si iesirile huliganice ale managerului Zamfir Gabriel sa prelungit mandatul ca o evaluare cu un calificativ satisfacator.

In conditiile in care angajati in cadrul sectiilor cor si orchestra persoane fara studii, ponteaza prezent angajatii Filarmonicii care sunt plecati din turnee cu Tudor Gheorghe sau in alte turnee fara sa aiba cerere de concediu de odihna, organizeaza spectacole la Sala Polivalenta la care se pun maxim 400 de bilete intr-o sala de 4.000 de locuri si se dau invitatii in jur de 2.000 de invitatii.

Sunt foarte mari cheltuieli cum ar fi ce i sa dat lui Placido Domingo, un onorariu foarte mare pentru 400 de spectatori platitori si restul invitatii.
De asemenea la toaleta si pe holuri este o mizerie de nedescris inainte de vizita presedintelui Iohannis, a venit sanepidul si chiar i-au atentionat de conditiile care sunt acolo, dar se pare ca nici de asta nu le pasa.

Citeste si :  CONSTANTA, CRAIOVA SI GALATI INTRA IN COMPETITIA PENTRU TITLUL CAPITALA TINERETULUI DIN ROMANIA, EDITIA 2020-2021

Managerul pleaca nu face cerere de concediu de odihna pentru ca este pe mosia lui. Au achizitionat instrumente de 48.000 euro din 400.000 de euro din care un contrafagot de 22.000 de euro care se foloseste o data pe an.

Deci sa se cheltuiasca banii craiovenilor pentru un endoscop care au nevoie la Spitalul de Boli Infectioase, un endoscop bronsic cu antifluorescenta care ne permite sa faca diferenta intre boli cronice sau neoplaznice cand vin in urgenta nu se cheltuie! Se cheltuie pentru tot felul de trompete cei care merg de trei ori, deci nu sunt chiar cred ca suntem penibili. Am ajuns sa ne batem joc de craioveni, asa intr-un stil chiar barbar. Acest om are buget de 2.500.000 de euro.

In consecinta mergem cu insatisfacator inainte manager satisfacator si care se spune ca sunt foarte buni incompetenti dar le dam doua milioane jumate de euro ca pe un an. Am fost foarte indignata in saptamana inaintea Pastelui cand Opera Romana isi lanseaza premiera la Mefistotele si poate si t tocmai atunci intr-o perioada in care noi ne gandim ca vin sarbatorile Pastelui sa fim mai buni. Noi avem pe scena violuri, o femeie care-si omoara copii, droguri si ni s-a spus ca asta este viziunea regizorului german.

Dar foarte bine platit bineinteles si el nu credeti ca o suma de 25.000 de euro pentru aceasta punere in scena si sa spus ca exista oameni care vin. Intamplator au venit la mine sa-mi arate ca s-au dat invitatii nu au fost in niciun caz nu au fost bilete vandute. Toate au fost invitatii! Deci nu venea nimeni ca sa vada acest spectacol decat cu invitatie. Cineva de pe facebook a venit si mi-a lasat la cofetarie invitatiile ca sa vad si eu pentru ca ea nu a participat si auzind interpelarea mea in Consiliu, pentru ca sunt un om credincios si sunt un om care cred in Dumnezeu si aceste alegeri cred ca au fost voia Domnului si a Maicii Domnului ca sa se intample asa ceva pentru ca nimeni nu mai spera ca PSD ul sa piarda la Craiova in conditiile in care au toate regiile toti angajatii si toti.

Vreau sa va rog din suflet sa ma intelegeti ca nu am absolut nimic dar in conditiile in care doar trei spectacole si patru spectacole cu cocoselul neascultator la ora 11 dimineata avand un buget de 5 milioane 500 de mii de euro. Credeti-ma nu am nimic cu nimeni din conducere!

Citeste si :  Inca un pas important in demersul anti-Kozlodui

Sunt un nou care iubesc Craiova, un om care iubesc acesti cetateni care dau impozite si poate unii fac sacrificii foarte mari sa dea acesti bani. De ce trebuie aruncat? Eu le-am urat tot timpul managerilor spitalelor din Craiova sa se gandeasca ca si ei pot ajunge pe acele paturi de spital si sa nu poata fii tratati, sa nu aiba in regim de urgenta repede sa-i puna ecograful si sa nu astepte la rand. Imi doresc foarte mult pentru craioveni un oras in care sa nu plecam pana in Bucuresti, sa plecam la Timisoara, sa nu plecam in Sibiu, sa nu plecam sa ne tratam in alte localitati pentru ca la noi nu este aparatura.

Citeste si :  Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes Craiova va putea face teste cu noul PCR abia peste 4 zile ..

Imi doresc foarte mult sa fim uniti si imi doresc sa facem lucruri constructive nu am spus niciodata ca noi nu mai criticam si ei numai realizeaza!

Noi incercam sa fim pentru craioveni, ceea ce ne propun craiovenii, ceea ce ne-au rugat prin mesaje. Eu voi incerca intotdeauna sa fac ceea ce este bine pentru dumneavoastra si orice interventie am facut-o numai binele craiovenilor, nu binele meu personal, nicidecum nou nu am nevoie de nimic. Stiti foarte bine. Dar copiii nostri stau aici!

Eu imi doresc ca si copiii dumneavoastra, ai craiovenilor sa traiasca in acest oras, sa aiba ce lucra. Sa aiba unde se duce.

As vrea sa se duca la teatru, la opera, la Filarmonica sa se simta bine. In fiecare saptamana sa fie spectacol! La noi bagam numai interesele lor noi punem spectacole ce ei au interese. Aducem noi doar cei care au interese si isi pot permite sa dea bani cand vor ei.

Imi pare rau ca elevii nu au putut beneficia de transport gratuit in Craiova, am facut toate demersurile, am depus orice am putut. Nu s-a dat decat la pensionari

Imi pare foarte rau ca iubesc copiii, iubesc tineretul si imi pare rau, imi placea sa ma duc la Sala Polivalenta sa spunem mai clar. Sunt un adept al sportului. Faptul ca nici la Sala Polivalenta nu s-a dat aprobare la copiii pana la 14 ani sa intre gratuit. Este o mare pierdere si deja sunt foarte putini care vin la jocurile pe care le joaca echipele noastre din Craiova.” a declarat Adriana Ungureanu .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.