Adriana Ungureanu , Consilier PNL Craiova : Increderea voastra, acordata prin vot, ne-a onorat si ne da forta. Ramanem uniti si continuam ce am inceput.

0
182

Consilierul Local Craiova si noul Prim-Vicepresedinte PNL Craiova, Adriana Ungureanu a venit cu o concluzie fata evenimentele care au avut loc in Consiliul Local Craiova dar si in organizatia PNL Craiova .

„PNL s-a dovedit prin numarul de voturi obtinute la alegerile locale din 27 septembrie , dar si prin numarul mare de membri si simpatizanti o reala forta politica la nivelul judetului Dolj. Faptul ca printre noi a existat un tradator, un om fara onoare, care nu si-a respectat votantii si colegii, nu poate pune o eticheta pe intreaga filiala craioveana.
E adevarat, acest episod nu va fi usor uitat, nu si l-a dorit nimeni, a produs efecte si ne-a dezamagit.
Unii au incercat si vad ca incearca sa profite cat se poate de josnica tradare. Este singurul lucru prin care ei cred ca pot atrage voturi. N-au proiecte, n-au viziune, n-au lucruri concrete pe care sa ni le ofere.
Dar au laturi cu care arunca pe o intreaga organizatie, ba mai mult depasesc niste limite ale normalitatii cand ajung sa jigneasca pana si alegatorii. Si toate acestea pentru interese personale, traduse in voturi.
O sa va rog sa va pastrati decenta si sa ne respectati alegatorii. Asa o sa va respectati si pe voi. Lumea este satula de acest tip de agresivitate.
Increderea voastra, acordata prin vot, ne-a onorat si ne da forta. Ramanem uniti si continuam ce am inceput. Raman adepta unui dialog civilizat si bazat pe argumente.” a explicat Adriana Ungureanu pe pagina de socializare ..
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.
Citeste si :  Doru Caplea, consilier local PNL in municipiul Craiova: PSD ofera NIMIC tinerilor craioveni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.