Aeroportul International Craiova are inca două autospeciale de stingere a incendiilor de ultimă generație

0
302

Aeroportul International Craiova face un nou pas important către creșterea siguranței și securității zborurilor noastre, în cadrul proiectului „Creșterea gradului de siguranță a Aeroportul International Craiova prin achiziționarea de echipamente specifice”, proiect finanțat din fonduri europene.

“De această dată, am recepționat două autospeciale de stingere a incendiilor de ultimă generație, care vor consolida capacitatea noastră de a răspunde rapid și eficient la orice situație de urgență.
Autospecialele sunt echipate cu tehnologie de vârf, inclusiv braț telescopic și tun de dispersie a soluției, fiind dotate cu tehnologie de ultimă oră pentru a asigura un răspuns rapid și eficient în cazul unor situații de urgență.
Este o investiție semnificativă în siguranța pasagerilor și a aeronavelor companiilor care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Craiova, demonstrând astfel totala noastră implicare în ceea ce privește protecția împotriva incendiilor.”, a declarat directorul general al Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.