Aeroportul International Craiova reia zborurile catre Luton,Madrid si Barcelona .

0
113

Aeroportul International Craiova anunta reluarea zborurilor catre Londra (Luton), Madrid si Barcelona, dupa suspendarea impusa in contextul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Astfel, primele curse spre Londra si Madrid au loc chiar astazi, 07.07.2020, urmand ca de joi sa se poata calatori si catre Barcelona.

Directorul Aeroportului International Craiova, Adrian Predescu, a declarat: „Anuntul privind reluarea celor trei curse aeriene regulate marcheaza o impulsionare considerabila a activitatii AIC, numarul zborurilor crescand de peste 2 ori. Ajungem, din acest moment, la 18 decolari si tot atatea aterizari in fiecare saptamana, iar Craiova este conectata cu 7 destinatii din spatiul european: Roma, Milano, Bologna, Madrid, Barcelona, Köln si Londra.
Trebuie mentionat faptul ca toate cursele catre Spania, Italia si Germania au o frecventa de 2 zboruri pe saptamana, in timp ce spre Anglia se poate calatori in fiecare zi.“

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Handbal : Nationala de handbal feminin a Romaniei va evolua in grupa D! Au fost stabilite Grupele Eurohandbal 2020 ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.