Aerul conditionat din Sala Polivalenta a plecat in concediu ?

0
204

Aerul conditionat din Sala Polivalenta a plecat in concediu ? 1Aseara Sala Polivalenta a fost gazda unui spectacol extraordinar de dans . Aproximativ 1500 de persoane au fost prezenti in Sala Polivalenta sa vada o coregrafie extraordinara dar sa priveasca in sus neputinciosi la aerul conditionat care nu functiona .

Adevaratele probleme incep sa fie scoase la suprafata iar in loc sa platim 3 miliarde pentru concertele Filarmonicii , puteam sa platim facturile care sunt restante la Sala Polivalenta ce tine de mentenanta aerului conditionat .

Am vazut un spectacol grandios dar am reusit sa fac si o adevarata sauna din pacate . Noi care ne uitam ne simteam aiurea dar cei de pe scena ?

Un asemenea spectacol nu se vede prea curand pe scenele Polivalentei , trebuia sa ne facem de ras si aseara ? Situatia este una dificila !

Dar sa ne gandim la un alt scenariu . Echipele de handbal,volei sau baschet au meci in Polivalenta iar afara sunt peste 30 de grade iar aerul conditionat nu functioneaza si prezenta este undeva la cateva mii ..

Domnule Genoiu veniti si atunci impreuna cu toti din Primaria Craiova sa va luati capitalul de imagine ? Sau sa ne aducem aminte de huiduielile primite de la Finala Cupei E.H.F. ?

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.