Afla cat a castigat familia Vasilescu din Nunta Anului !

0
178

Afla cat a castigat familia Vasilescu din Nunta Anului ! 1Olgutu si-a prezentat, marti, demisia din calitatea de senator, urmand sa primeasca, la Bruxelles, mandatul de europarlamentar. La plecarea din Parlamentul Romaniei a facut publica o declaratie de avere actualizata cu banii pe care el si sotia sa, Lia Olguta Vasilescu, i-au primit la nunta care a avut loc in urma cu doua luni.

Peste 200 de mii de euro si mai mult de 300 de mii de lei au incasat cei doi de la invitati.
Declaratia de avere publicata pe site-ul Senatului arata ca Manda detine trei terenuri intravilane, doua case de vacanta pe care le-a cumparat de la fosta sotie a lui Valeriu Zgonea, si o casa in Craiova, cea despre care s-a scris in presa ca ar avea robineti de aur.

Citeste si :  Claudiu Manda, Radu Preda si Mihail Genoiu propunerile PSD Craiova pentru Primaria Craiova

Anul acesta atat el, cat si Lia Olguta Vasilescu, au primit cate un ceas de mana in valoare de 33 000 de lei, dar si un dar de nunta urias – 334 000 de lei, 246 400 de euro si 5200 de dolari.

av_manda_iulian_claudiu_14_… by on Scribd


Olgutu si-a trecut in declaratia de avere si suma imensa pe care a dat-o la PSD pentru campania electorala – 436 000 de lei. Pe langa asta, el a raportat si datorii de 90 000 de lei.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.