Agresorii fiului deputatului Ringo Dămureanu au fost identificați și duși la audieri de polițiști.

0
203

Doi adolescenți în vârstă de 15 ani au fost agresați de un grup de alți 4-5 tineri, într-un tramvai din Craiova. Unul dintre adolescenții agresați este fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu.

Deputatul le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

„În continuarea cercetărilor privind agresiunea comisă în seara zilei de 17 mai, asupra a doi minori, în timp ce se aflau într-un tramvai, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor Secţiilor 1, 5 şi 6 Craiova, au desfăşurat activităţi investigativ-operative fiind identificaţi 5 minori, cu vârstele cuprinse între 12 şi 14 ani, toţi din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.

Cei cinci au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova pentru audieri, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc evenimentele şi dispunerea de măsuri în consecinţă.”, se mentioneaza in comunicatul emis de IPJ Dolj ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.