AIESEC Craiova isi cauta lideri pentru viitor

0
147

AIESEC Craiova isi cauta lideri pentru viitor 1AIESEC Craiova se afla in plina recrutare de membri noi pentru organizatia studenteasca, liderii pentru viitor, iar recrutarea se deruleaza saptamana aceasta, pana vineri, 12 Octombrie.

Organizatia globala incurajeaza orice student, indiferent de anul de facultate sau specializarea acesteia, sa fie curiosi si interesati de posibilitatea de a se forma personal si profesional prin multitudinea de activitati pe care AIESEC le ofera.

AIESEC ii invita pe toti cei interesati, in fiecare zi, intre orele 10:00 – 16:00, pana vineri, in incinta Universitatii din Craiova, la intrarea Facultatii de Litere, iar oricand, site-ul oficial sta la dispozitia celor care vor sa afle mai multe informatii: https://join.aiesec.org.ro.

Citeste si :  Global Talent, un produs axat pe internship-uri oferit de AIESEC Craiova tinerilor

Voluntarii au ocazia sa invete sa lucreze in echipa, sa participe la schimburi de experienta, fie ele la nivel national, dar si international, au posibilitatea sa faca vanzari catre companiile locale, si nu numai.

Ei au sansa sa dezvolte si sa dobandeasca unele calitati care sunt foarte utile si cautate la tinerii din piata muncii, de la abilitati de marketing, public speaking, PR, vanzari, sau care vor sa ofere studentiei sansa de a fi una de neuitat, alaturi de oameni la fel de entuziasti si curiosi.

AIESEC ofera acces la o larga retea de comunicare intre studentii voluntari din Romania, dat fiind faptul ca AIESEC este prezent in tara noastra si in alte 17 orase, astfel ei pot crea, cu usurinta, relatii care sunt de ajutor in demersul dezvoltarii fiecarui membru al organizatiei, dar si in extern.

Citeste si :  Klaus Iohannis aduce si motivarea refuzului celor 3 ministrii ! Lia Olguta Vasilescu nu are expertiza pentru Transporturi

Profilul liderilor pe care AIESEC il cauta este unul destul de simplu: cauta oameni curiosi si entuziasti, care cunosc limba engleza la un nivel conversational, sa fie studenti cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani si care inteleg importanta voluntariatului in comunitatea locala.

AIESEC este o asociatie studenteasca globala, non-guvernamentala, independenta, non-profit, condusa de studenti sau proaspat absolventi ai unei institutii de invatamant superioara si este prezenta in 126 de tari si teritorii si are ca scop dezvoltarea abilitatilor de leadership ale membrilor sai.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.