AIESEC Craiova sarbatoreste 26 de ani de existenta

0
80
AIESEC Craiova sarbatoreste 26 de ani de existenta 1
AIESEC Craiova sarbatoreste 26 de ani de existenta

In acest weekend organizația de studenți AIESEC Craiova sărbătorește 26 de ani de existență, ani în care a schimbat destine și a ajutat la dezvoltarea comunității. Evenimentul va avea loc sâmbăta, 1 iulie, la restaurantul Curtea Regală, începând cu ora 19:30.

La aniversare sunt așteptate peste 80 de persoane, printre care alumni de succes care au ajutat la formarea organizației la nivel local, membri, parteneri, parinți dar și voluntarii internaționali care se află în oraș cu proiectele AIESEC.

Citeste si :  Protest IMPRESIONANT al studentilor, impotriva modificarilor legilor Justitiei la Timisoara

Invitații vor face schimb de impresii într-o atmosferă plăcută, astfel ajutând la crearea de noi idei pentru a oferi societății o schimbare, aceștia au ocazia să se întâlnească cu prieteni, foști membri AIESEC. Evenimentul va fi prezentat de unul dintre alumnii organizației, Andrei Georgescu, se vor prezenta rezultatele avute în ultimul an, se vor premia partenerii care au oferit sprijin iar seara se va incheia cu o petrecere care să încununeze cei 26 de ani de existență.

“Acest eveniment aduce o viziune mai clară asupra obiectivului și realizarilor pe care AIESEC Craiova le-a avut si le va avea in continuare. Sper ca participanților să le placă ce le-am pregătit și să se simtă bine. Îmi doresc ca acest eveniment să aibă un impact puternic și să ne apropie mai mult, să ne regăsim din ce în ce mai mult în această organizație. Aniversarea este foarte importantă pentru noi, iar esența acesteia se regăsește în cultura și pasiunea noastră, acest lucru dorim să le transmitem participantilor.” afirmă Diana Ilie, organizatorul evenimentului.

Citeste si :  ANOSR solicita actualei coalitii de guvernare oprirea tuturor demersurilor prin care se limiteaza drepturile studentilor privind transportul gratuit cu trenul si acordarea burselor

AIESEC este o organizație internațională de studenți, non-guvernamentală, apolitică, non-profit și care este prezentă în peste 126 de țări și teritorii din întreaga lume, în Craiova existând din anul 1991.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.