AJOFM Dolj organizeaza in aprilie Bursa Generala a Locurilor de Munca 1Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj va organiza , in data de 12 aprilie 2019, Bursa Generala a Locurilor de Munca,eveniment care se adreseaza tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se orienteze/reorienteze profesional.
Bursa Generala a Locurilor de Munca reprezinta una dintre masurile active destinata corelarii cererii si ofertei de forta de munca, aflata mereu in atentia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj. Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare a fortei de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.
Bursa Generala a Locurilor de Munca reprezinta o oportunitate pentru toti cei aflati in cautarea unui loc de munca interesati, de a cunoste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca potrivit pregatirii profesionale sau, in ultima instanta, sa se orienteze/reorienteze profesional catre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung.
Angajatorii care dispun de locuri de munca vacante si sunt interesati sa participe la aceasta actiune pot depune situatia privind locurile de munca vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj sau o pot transmite pe adresa de email a institutiei.
Locatia de desfasurare a evenimentului, programul,numarul estimativ al locurilor de munca oferite de agentii economici precum si alte detalii vor fi publicate in timp util pe site-ul institutiei.
Participarea la acest eveniment este gratuita.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  7.000 de lucratori străini vor putea fi admiși pe piaţa forţei de muncă din România, în 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.