Al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud a ajuns, in aceasta dimineata, in tara

0
98

Alte 100.000 de combinezoane de protectie, au fost achizitionate de statul roman prin Oficiul National de Achizitii Centralizate si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, in cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 in tara noastra. Aceste echipamente medicale se alatura celor 100.000 de combinezoane care au ajuns joi, in Romania.

Distribuirea echipamentelor de protectie va fi realizata cu mijloace de transport aflate in dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta, echipamentele vor fi alocate, in functie de nevoi, personalului medical din Ministerul Sanatatii si echipajelor operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Citeste si :  Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru ,despre extinderea pandemiei cu coronavirus : Avem diaspora mare si 11 zone cu transmitere locala accentuata

Cele doua transporturi aeriane de echipamente medicale din Coreea de Sud (joi, 26 martie si sambata, 28 martie) s-au efectuat cu sprijinul Ministerului Apararii Nationale.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.