Alarmă de incendiu la Serviciul Permise şi Înmatriculări din Dolj. A fost un scurtcircuit la panoul de comandă

0
493

Pompierii din ISU Dolj au intervenit, luni, la Serviciul Permise şi Înmatriculări, după ce s-au activat alarmele de incendiu, iar angajaţii s-au autoevacuat. În urma verificărilor s-a stabilit că a fost vorba despre un scurtcircuit la panoul de comandă, a transmis Prefectura Dolj.

„Prefectul judeţului Dolj, Dan Diaconu, a fost înştiinţat de conducerea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Dolj cu privire la faptul că în clădirea de pe Strada Amaradia, în care îşi desfăşoară activitatea şi care este proprietate a Instituţiei Prefectului Dolj, s-au activat sistemele de incendiu. Dan Diaconu s-a deplasat la faţa locului împreună cu cei de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova, care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare”, a transmis, luni, Prefectura Dolj.

Angajații au reușit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor. „Din primele cercetări ar fi vorba despre un scurtcircuit electric în panoul de comandă al sistemului de stingere, care a activat dispozitivele de stingere a incendiilor în două birouri. Nu a fost vorba despre un incendiu. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale la dispozitivele de avertizare-stingere a incendiilor”, a mai transmis Prefectura.

Specialiştii de la ISU Dolj au verificat dispozitivele de stingere a incendiilor din toate birourile pentru a se asigura ca nu mai există vreun pericol. „Prefectul judeţului Dolj a dispus întocmirea unui raport de către departamentul de specialitate pentru înlocuirea întregului sistem de stingere a incendiilor din clădirea respectivă”, a mai precizat instituţia.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.