ALDE Craiova : CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA LA CRAIOVA

0
91
ALDE DOLJ: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA LA CRAIOVA
ALDE DOLJ: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA LA CRAIOVA

Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova:” Am strans intr-o saptamana, impreuna cu colegii mei din ALDE Craiova, peste 10 tone de gunoaie din cartierele Craiovei ”

Ca in fiecare din ultimii trei ani ALDE a desfasurat in aceste zile o prima parte a campaniei de ecologizare intitulata ”ALDE aduce primavara la Craiova”.
”In acest an actiunea ALDE (care va continua dupa Paste) se concentreaza asupra Craiovei, mai cu seama in cartierele mai putin bagate in seama de autoritatile locale. Vrem efectiv sa dam o mana de ajutor pentru a curata Craiova de deseuri menajere dar in acelasi timp vrem sa tragem un dublu semnal de alarma. Primul catre primarie – de a trata cu mai multa seriozitate si implicare aceasta problema si nu doar in centrul orasului. Al doilea catre concetatenii nostri de a participa la actiuni de acest gen pentru ca e vorba de imaginea si sanatatea noastra a tuturor”- a spus Anisoara Stanculescu, presedintele ALDE Craiova.
ALDE Craiova a identificat in aceasta campanie de ecologizare mai multe zone ale orasului puternic poluate cu sute de tone de deseuri menajere. Intr-o saptamana reprezentantii ALDE Craiova au strans peste 10 tone de gunoaie.
”Cu o floare nu se face primavara in Craiova. Vom continua actiunea noastra in perioada urmatoare. Ne gandim chiar sa facem o harta a gunoaielor din oras si sa o inmanam primarului, fiecarui consilier local dar si asociatiilor de locatari din zonele respective. Este nevoie de un efort comun, mult mai mare, pentru a avea un oras cu adevarat curat si civilizat. E in joc identitatea noastra de oras european!”- a mai precizat liderul ALDE Craiova.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.