ALDE DOLJ : ALDE, DIN NOU A TREIA FORTA POLITICA A TARII

0
82
ALDE DOLJ : ALDE, DIN NOU A TREIA FORTA POLITICA A TARII 1
Ion Cupa – Presedintele Alde Dolj

Deputat ION CUPA, președinte ALDE Dolj: ”Creșterea ALDE în sondaje se datorează seriozității demersurilor noastre publice și modului profesionist de a face politică în interes național”

 

Rezultatele sondajului realizat de IMAS, prin care ALDE  a devenit, din nou, a treia forță politică a țării, nu face decât să crească încrederea militanților și simpatizanților noștri în proiectul partidului nostru.

Acest sondaj arată că ALDE este un proiect politic necesar pe scena politică românească, ce se va dezvolta în timp, pentru că este construit pe principii, valori și convingeri democratice și liberale autentice.

Citeste si :  ALDE DOLJ: ANGAJAMENTELE GUVERNULUI VOR FI RESPECTATE

Noi credem că acest rezultat se datorează modului consecvent în care ALDE și-a apărat punctele de vedere pe scena politică, proiectelor de politici publice promovate în spațiul public, seriozității liderilor săi autentici și eforturilor de organizare realizate la nivelul întregii țări.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

La acest moment, noi apreciem că și ALDE Dolj a câștigat câteva procente importante în aprecierea publicului, ceea ce ne situează undeva la un scor cu două cifre” – consideră deputatul Ion Cupă, președintele organizației doljene a ALDE și vicepreședinte național al partidului.

Citeste si :  Facebook anunta noi instrumente de combatere a "ingerintelor" la alegerile europene

ALDE își menține obiectivul de a deveni, până în anul 2020, prima forță liberală la nivel național dar și la nivelul județului Dolj.

 

                     BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.