ALDE DOLJ: ALDE NU NEGOCIAZA CU NIMENI INTEGRITATEA ROMANIEI SI INTERESUL NATIONAL

0
106
ALDE DOLJ: ALDE NU NEGOCIAZA CU NIMENI INTEGRITATEA ROMANIEI SI INTERESUL NATIONAL
ALDE DOLJ: ALDE NU NEGOCIAZA CU NIMENI INTEGRITATEA ROMANIEI SI INTERESUL NATIONAL

Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:Manipulările trebuie să lase loc argumentelor raționale și preocupărilor pentru buna guvernare

 

Ca partid liberal modern, ALDE va căuta să promoveze întotdeauna în spațiul public politici, decizii, proiecte care să fie inspirate de valori liberale și democratice autentice. Și care să fie puse în slujba dezvoltării națiunii române și a creșterii calității vieții tuturor cetățenilor ei, indiferent de etnie sau religie.

Considerăm că actuala criză guvernamentală trebuie depășită cât mai repede pentru a reintra într-un parcurs legitim din perspectiva votului dat în decembrie 2016. Prelungirea ei din varii motive va crea efecte total nedorite în plan  economic și în planul imaginii externe.

Citeste si :  Video : Klaus Iohannis a lansat noi critici la adresa Guvernului PSD si i-a felicitat pe studenti pentru implicarea civica la deschiderea anului universitar

Cerem tuturor actorilor din spațiul public, în special parlamentarilor PNL și USR să renunțe la ideea de a câștiga capital politic prin manipularea unor frici colective, alimentând ideea falsă că ALDE, alături de PSD ”negociază interesul național sau integritatea României”.

Discuțiile cu UDMR, partid reprezentat în Parlamentul României nu au vizat nicio clipă și nu vor viza compromisuri politice care să aducă atingere suveranității, integrității și demnității națiunii noastre.

Citeste si :  ALDE DOLJ : GUVERNUL VA GASI SOLUTII CORECTE PENTRU ANGAJATII DIN FINANTE

ALDE apreciază că centenarul națiunii române trebuie să găsească în armonie pe toți cetățenii țării în cadrul statului național unitar român așa cum este el consfințit de actuala Constituție a țării.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.