ALDE DOLJ: ALDE SUSȚINE MĂSURILE LIBERALE, DE SPRIJIN PENTRU FIRME ȘI CONTRIBUABILI

0
199
Marius Cristian Tuta primar Bucovat -vicepresedinte ALDE Dolj
Marius Cristian Tuta primar Bucovat -vicepresedinte ALDE Dolj

Marius Cristian Tuță-primar Bucovăț-vicepreședinte ALDE Dolj : ” Sumele blocate de stat nu vor mai depăși datoria  contribuabililor către ANAF”

 

    ALDE este mulțumit de faptul că măsurile de tip liberal ale guvernului Grindeanu nu întârzie să apară. ALDE a promis ca va iniția și susține măsuri cu caracter liberal menite să sprijine capitalul românesc, drepturile și libertățile contribuabilului român.

    Aceste măsuri vor avea un dublu efect: o mai mare încredere a contribuabililor în buna credință a statului dar și o creștere a gradului de colectare la buget datorată acestei încrederi.  

    Între măsurile ce vor fi luate pâna la 15 aprilie se numără câteva deosebit de importante:

  • Consilierea contribuabililor pentru plata la timp a taxelor și completarea corectă a declarațiilor fiscale;
  • Indrumarea contribuabililor pentru accesarea plății eșalonate a obligațiilor fiscale, în cazul în care nu-și pot plăti la timp taxele și impozitele.(această soluție va permite acordarea unor facilități cum ar fi anularea penalităților de întârziere, în cazul finalizării eșalonării)
  • Flexibilizarea modalității de poprire pe conturi în cazul contribuabililor care sunt executați silit, astfel încât suma blocată să nu depășească datoria către ANAF.
Citeste si :  Mihail Genoiu a depus juramantul ca primar al Craiovei

Aceste măsuri fac din cuvintele prevenție, îndrumare, flexibiltate, cuvinte cheie pentru maniera LIBERALĂ în care guvernul PSD-ALDE înțelege să se raporteze la cei care alimentează bugetul din taxele și impozitele lor.

                                                      BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.