Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: ALEGERI INTERNE IN TOATE CELE 111 ORGANIZATII ALDE

ALDE DOLJ: ALEGERI INTERNE IN TOATE CELE 111 ORGANIZATII ALDE

Share ..

Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj: ” Alegerile interne vor crește potențialul politic al ALDE în fiecare localitate din județul Dolj

 

ALDE Dolj lansează începând de astăzi, 21 iulie, procesul de alegeri la nivelul fiecărei organizații locale. Conform deciziei Congresului și a normelor regulamentare prevăzute în statutul ALDE, toate organizațiile din țară ale partidului condus de Călin Popescu Tăriceanu trebuie să organizeze adunări generale de alegeri.

Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj și vicepreședinte la nivel național al partidului consideră că acest proces intern va crește potențialul ALDE în Dolj.

Rostul acestor alegeri este de a construi cele mai bune echipe politice în fiecare din cele 111 organizații ALDE din Dolj. Obiectivul nostru este de a promova mai bine ideile noastre, proiectele noastre pentru comunitățile locale, astfel încât la alegerile locale viitoare să obținem scoruri de peste 10% în majoritatea localităților din județ”.

Cu ocazia acestor adunări generale se vor centraliza toate problemele existente la nivelul fiecărei localități, urmând ca ALDE să prezinte propriile soluții pentru rezolvarea acestora.

Prima Adunare generală de alegeri va avea loc în organizația ALDE Malu Mare, organizație care are la acest moment doi consilieri locali în structura Consiliului comunal.

Biroul de presă ALDE Dolj

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Antrenorul CS Universitatea Craiova nu menajeaza nici un jucator cu Concordia Chiajna

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia,  a prefatat meciul cu Concordia Chiajna din etapa cu numărul 2...

Închide