ALDE DOLJ: ANISOARA STANCULESCU, candidatul ALDE la Primaria Craiova nu mai este Director al Cancelariei Prefectului 1
Anisoara Stanculescu – Candidat ALDE la Primaria Craiova

Anisoara Stanculescu, candidat ALDE la Primăria Craiova: ”Mi-am depus demisia de la Prefectură pentru că nu vreau să amestec în campania electorală, în niciun fel vreo instituţie publică”

Informăm opinia publică craioveană că doamna Anişoara Stănculescu şi-a depus demisia din poziţia de Director la Cancelaria Prefectului încă din dimineaţa zilei de luni, 22 mai, înaintea înregistrării oficiale a candidaturii sale pentru funcţia de primar al Craiovei. Considerăm că este un gest firesc pentru un candidat care îşi respectă alegătorii, de a nu implica, în niciun fel, în vreo activitate electorală, o instituţie publică.

Citeste si :  Alde Dolj : SUSTINEM SOLICITARILE ANGAJATILOR DE LA ELECTROPUTERE MALL

Considerăm că toţi candidaţii la Primaria Craiova ar trebui să facă un gest similar, inclusiv cei care sunt parlamentari. Nu e normal să facem campanie pentru o instituţie publică (Primăria), folosind, de exemplu, maşina sau resursele logistice obţinute de la altă instituţie publică (Parlamentul).

Anişoara Stănculescu: ”Îl felicit pe dl. Genoiu pentru gestul făcut de a demisiona din funcţiile deţinute. Mă aşteptam însă că dl. Genoiu să fie bine informat şi să primesc eu întâi felicitări de la dânsul pentru că am făcut acest gest al demisiei înaintea sa. Urez succes tuturor candidaţilor. Să câştige Craiova!”

Citeste si :  Mihail Genoiu si-a depus candidatura la Primaria Craiova

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.