ALDE DOLJ: APEL PENTRU DONAREA DE SANGE

0
79

ALDE DOLJ: APEL PENTRU DONAREA DE SANGE 1Anisoara Stanculescu, Presedinte ALDE Craiova: ”Solicitam autoritatilor locale sa gaseasca formule de motivare suplimentara pentru donatorii de sange”

Criza de sange se afla in aceasta perioada la un nivel foarte ridicat. Donatorii sunt tot mai putini iar nevoia de sange pentru salvarea vietii unor oameni este tot mai mare.
Consideram ca solidaritatea umana trebuie sa se manifeste mai cu seama in aceste perioade.
ALDE Dolj, impreuna cu organizatiile sale de femei si tineret adreseaza un apel de suflet si de constiinta catre toti cetatenii judetului Dolj sa mearga la centrele de recoltare sange si sa doneze.
”Am rugat pe toti colegii mei din organizatiile locale ale ALDE sa mearga si sa doneze sange. Si eu voi face acest lucru din nou vinerea aceasta” – a precizat presedinta Organizatiei de femei a ALDE Dolj, Anisoara Stanculescu.
Facem de asemenea un apel catre autoritatile locale sa gaseasca solutii suplimentare (sume de bani, bilete la meciurile Universitatii Craiova, la spectacole si evenimente culturale) care sa completeze beneficiile pe care guvernul le acorda donatorilor de sange (tichete de masa in valoare de 63 lei, transport gratuit si o zi libera)
Niciun efort nu este prea mare pentru a ajuta pe semenii nostri atunci cand ei au cu adevarat nevoie.

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ : ORGANIZATIILE DE FEMEI SI DE TINERET ALE ALDE DOLJ AU OFERIT CADOURI DE PASTE ELEVILOR DE CICLUL PRIMAR DIN COMUNA MALU MARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.