Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: CEREM ELIMINAREA INTARZIERILOR LA MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII

ALDE DOLJ: CEREM ELIMINAREA INTARZIERILOR LA MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII

Share ..

Victor Gogonea, vicepreședinte ALDE Dolj: ”Autoritățile doljene ar trebui să fie mai vigilente în contractarea lucrărilor de infrastructură”

 

Aprobarea de către Comisia europeană a finanțării pentru modernizarea DN 56 Craiova – Calafat și a DN 6 Craiova – Alexandria este un lucru bun pentru Dolj și pentru Oltenia.

Sunt zeci de milioane de euro care ar rezolva probleme de securitate rutieră pe aceste drumuri și ar determina scăderea importantă a timpului pentru parcurgerea lor. Adică exact ceea ce își doresc participanții la trafic.

Din păcate, vorba românului ”Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în sac” pare a se adeveri din nou. Problemele  în contractarea acestor lucrări generează noi blocaje și întârzieri.

De exemplu, lucrările pentru tronsonul Galicea Marea – Calafat, parte a drumului național 56 Craiova – Calafat  sunt blocate,  deoarece firma constructoare nu are bani pentru continuarea lucrărilor. Există riscul ca banii europeni să stea în conturi nefolosiți, deoarece constructorul nu își îndeplinește angajamentele.

Considerăm că banii europeni trebuie folosiți la timp, în beneficiul doljenilor, care nu trebuie afectați de incompetența constructorului sau de ezitările autorităților.

Cerem autorităților cu atribuții în domeniu să clarifice în cel mai scurt timp stadiul contractelor privind modernizarea drumurilor și să elimine orice întârzieri în valorificarea banilor europeni alocați în acest scop.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Ghinion ! Continuam sa deranjam …

Astazi am avut un moment neplacut de cand exista acest website ,si anume ca oficialii CS Universitatea Craiova nu au...

Închide