ALDE DOLJ: CEREM ELIMINAREA STANDARDELOR DUBLE DIN UNIUNEA EUROPEANA LA CALITATEA PRODUSELOR

0
479

ALDE DOLJ: CEREM ELIMINAREA STANDARDELOR DUBLE DIN UNIUNEA EUROPEANA LA CALITATEA PRODUSELOR 1Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj:  ”Dreptul europenilor din Est, deci si a romanilor, la aceeasi calitate a produselor cu cele care se comercializeaza in Vestul si Nordul Europei trebuie respectat”

ALDE va da pana la capat batalia pentru ca toti europenii din UE sa beneficieze de aceeasi calitate a produselor alimentare si non alimentare.
”Romanii, esticii in general, nu trebuie tratati ca niste consumatori de rang II. Ceea ce scrie pe eticheta produselor trebuie sa se regaseasca si in continutul lor, peste tot in UE, inclusiv in tara noastra”- a preciaza Ion Cupa, liderul ALDE Dolj, presedinte al Comisiei pentru mediu si echilibru ecologic din Camera Deputatilor.

ALDE Romania a depus prin intermediul europarlamentarei Renate Weber un amendament la Noua Directiva UE privind ”Standarde mai bune si moderne pentru protectia consumatorului” (raportul Dalton). Amendament menit sa corecteze continutul acestei Directive care, in actuala sa forma, NU ELIMINA POSIBILITATEA DUBLULUI STANDARD!

ALDE cere respectarea Rezolutiei Parlamentului European impotriva acestui dublu standard, adoptata in 2018, cu o larga majoritate.

Daca amendamentul depus de doamna Renate Weber nu va fi adoptat, ALDE va vota impotriva acestei Directivei UE, in conformitate si cu programul pentru alegerile europene  prin care cerem eliminarea acestor standarde duble.

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.