ALDE DOLJ: CINE VREA TARICEANU-PRESEDINTE VOTEAZA ALDE PE 26 MAI

0
445

ALDE DOLJ: CINE VREA TARICEANU-PRESEDINTE VOTEAZA ALDE PE 26 MAI 1Deputat Ion Cupa, vicepresedinte national ALDE: ”Romania va deveni o tara normala, preocupata exclusiv de calitatea vietii cetatenilor ei, daca va avea presedinte pe Calin Popescu Tariceanu. Ne vom bate in toata Oltenia pentru un scor bun la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai astfel incat imediat dupa aceea sa-i cerem liderului nostru sa-si anunte candidatura la functia suprema in stat”

Evenimentul de la Craiova de prezentare a candidatilor ALDE la alegerile pentru Parlamentul European, la care au praticipat mii de olteni a aratat, o data in plus, personalitatea exceptionala a liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu si increderea uriasa de care se bucura in randurile romanilor.
”Oltenii nu uita pe cei care le-au facut bine si sunt pregatiti sa acorde sprijinul lor la vot celor care merita cu adevarat. Prin contributia sa directa si prin influenta sa pozitiva, Tariceanu a adus investitii totale de peste 5 miliarde de euro in dezvoltarea Doljului si a Olteniei in general, doar daca ne gandim la Ford, Aeroportul Craiova, Dacia Pitesti, infrastructura de irigatii, conducta de aductiune de gaze din sudul Olteniei.Tariceanu merita sa fie presedintele tuturor romanilor.”- sustine deputatul Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj
”Le-am cerut militantilor nostri in discursul de la mitingul electoral de la Craiova sa fie vigilenti in apararea votului ALDE din urne pe 26 mai. Le-am mai spus sa transmita tuturor ca daca vor un presedinte ca Tariceanu prima conditie este un rezultat foarte bun la alegerile europene din 26 mai”- a mai precizat Ion Cupa, Vicepresedintele national ALDE.
Sambata la Craiova in prezenta a peste 3000 de olteni si a presedintilor ALDE din Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Mehedinti, Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu i-a prezentat pe Norica Nicolai, Andrei Gerea, Daniel Barbu, Renate Weber, Varujan Vosganian, principalii candidati de pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare.
In discursul sau, Tariceanu a spus ca se va bate in continuare pentru investitii romanesti si straine in toata Oltenia, ca Romania poate deveni o tara puternica a carei voce sa conteze la Bruxelles si ca nu va permite ca drepturile si libertatile romanilor, obtinute cu sange acum 30 de ani, sa mai fie calcate in picioare.
Entuziasmati, participantii la eveniment au strigat minute in sir ”Tariceanu Presedinte!”

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.