ALDE DOLJ: CRESTEREA ECONOMICA SE CONSOLIDEAZA

0
436
ALDE DOLJ: CRESTEREA ECONOMICA SE CONSOLIDEAZA
ALDE DOLJ: CRESTEREA ECONOMICA SE CONSOLIDEAZA

Deputat Ion Cupa, presedinte ALDE Dolj: ”Rectificarea in crestere a previziunilor Bancii Mondiale privind evolutia economiei romanesti arata ca politicile guvernului sunt eficiente”

In pofida confruntarilor politice acutizate guvernul din care ALDE face parte performeaza si isi atinge obiectivele economice. Confirmarile vin din partea institutiilor internationale.
Astfel Banca Mondiala a imbunatatit in aceste zile estimarile de crestere a economiei Romaniei pentru 2018 si urmatorii doi ani, iar pentru acest an anticipeaza un avans de 5,1%, cu 0,6 puncte procentuale peste ritmul prognozat in ianuarie.
Pe de alta parte, EUROSTAT arata ca Romania este campioana europeana a consumului. Romania a inregistrat cele mai mari cresteri la volumul comertului cu amanuntul (indicator care releva consumul populatiei) in aprilie 2018. Fapt ce arata dinamism economic si crestere a calitatii vietii.
Toate aceste date confirma faptul ca economia Romaniei este pe un trend ascendent. Informatiile economice, dar si o parte a prognozelor economice aparute in ultimele saptamani reprezinta un argument puternic ca suntem pe drumul cel bun.
Cu siguranta intr-un climat politic mai stabil cu mai putine convulsii interne progresele ar putea fi si mai mari. Economia este cea care conteaza cu adevarat pentru a putea sa crestem calitatea vietii romanilor.
Mentinerea, cel putin, a acestui ritm de crestere economica ne va da posibilitatea sa atingem toate tintele propuse pentru acest an.
Facem inca o data un apel catre opozitia disperata sa renunte la scenariile apocaliptice si sa nu mai alarmeze in mod gratuit populatia. Romania este pe drumul cel bun!

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.