ALDE DOLJ : CRESTEREA NUMARULUI DE ANGAJATI ARATA DINAMISM ECONOMIC

0
142

ALDE DOLJ : CRESTEREA NUMARULUI DE ANGAJATI ARATA DINAMISM ECONOMIC 1Adinel Ilinca, Vicepresedinte ALDE Dolj:”Investitiile noi care se vor face in perioada urmatoare vor crea noi locuri de munca mai bine platite”

In pofida tensiunilor politice majore, vestile bune despre economia Romaniei continua sa apara. Semn ca politicile guvernului din care ALDE face parte dau roade.
Pentru luna aprilie a acestui an Romania este lider european la cresterea anuala a productiei industriale cu 6% in conditiile in care la nivelul general al Uniunii se inregistreaza o scadere de aproape 1%.
De asemenea si la nivel trimestrial Romania este, dupa Irlanda, tara cu cea mai importanta crestere a productiei industriale din UE.
Un alt element important care indica dinamism economic este cresterea numarului de angajati. Romania, conform EUROSTAT, inregistreaza cea mai mare crestere a numarului de angajati in primul trimestru din 2018 (1,9%) fata de 0, 4% media la nivelul UE. Mai mult, mai bine de un sfert dintre angajatorii romani preconizeaza cresterea numarului de angajati in perioada urmatoare.
Daca la aceste date adaugam faptul ca investitiile straine directe au crescut cu 24,6% in primele patru luni ale acestui an (cca 1, 5 miliarde de euro) si totodata faptul ca salariul mediu net a crescut cu 14,7% la 2713 lei avem un tablou mai mult decat incurajator al realitatii economice.
Ne intrebam in ce oglinda mincinoasa privesc liderii PNL si USR cand vad doar ”dezastre si prabusiri” in economia romaneasca?!
BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ: BANII PENTRU DEZVOLTAREA DOLJULUI POT FI VALORIFICATI MULT MAI BINE PRIN BUGETAREA MULTIANUALA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.