ALDE DOLJ: CRESTEREA PUTERII DE CUMPARARE ESTE REALA

0
55
Adinel Ilinca, Vicepresedinte ALDE Dolj
Adinel Ilinca, Vicepresedinte ALDE Dolj

Adinel Ilinca, Vicepresedinte ALDE Dolj: ”Manipularea realitatii si panicarea gratuita a oamenilor nu ajuta si nu va ajuta la progresul societatii romanesti ”

Incercarea disperata a Opozitiei de a opri caderea pe toboganul increderii publice este din nou bazata pe manipularea cifrelor si prin urmare a realitatii.
Se promoveaza cu o energie demna de o cauza mai buna ideea ca ”salariile de fapt au scazut, ca majorarea pensiilor nu acopera inflatia, ca puterea de cumparare a romanilor este mai mica”etc.
Se flutura din nou ”steagul crizei iminente, a nevoii de austeritate, a stoparii cresterii veniturilor” (ori au crescut ori au scazut- hotarati-va domnilor din opozitie!!)
Se invoca pentru toate acestea valoarea indicatorului output gap (diferenta dintre productia efectiva si cea potentiala) care ar fi la un nivel de ”cod rosu”.
Nimic mai fals decat toate ”avertismentele” de mai sus.
Ultimele date ale Comisiei Europene cu privie la OUPUT GAP ne arata ca sunt zece (10) tari din UE care au valoarea acestui indicator mai mare decat a Romaniei si nu exista atata presiune interna si externa asupra acestor tari ca in cazul Romaniei.Ba chiar nu exista deloc…
Pe de alta parte, datele de ultima ora ale INS ne arata ca avem la salarii 11,2% crestere nominala februarie 2018 fata de februarie 2017 si daca scadem inflatia ramane O CRESTERE DE PUTERE DE CUMPARARE DE 6,2%.
Mica, mare ea este o crestere nu o scadere! (Pentru zonele cum sunt asistentamedicala de exemplu, lucrurile vor fi reglate si perioada urmatoare va arata acest lucru)
ALDE va informa intotdeauna corect opinia publica si va atrage atentia atunci cand manipularea si propaganda politica vor sfida realitatea.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  ALDE DOLJ : VREM CA PILONUL II DE PENSII SA FIE PUTERNIC

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.