ALDE DOLJ: DARUIESTE BUCURIE DE PASTE

0
1005

ALDE DOLJ: DARUIESTE BUCURIE DE PASTE 1Anisoara Stanculescu, Vicepresedinte ALDE Dolj: ”Putin mai bine pentru cei mai tristi ca noi este la indemana tuturor celor care cred in viata si in puterea omeniei ”
Actiunea ALDE Dolj ”DARUIESTE BUCURIE DE PASTE” se deruleaza in aceste zile in mai multe localitati din judet: Bailesti, Ghidici, Ghercesti, Silistea Crucii, Bucovat, Gighera, Intorsura, Varvoru de Jos, Botosesti Paia, Bistret, Dranic, Marsani, Ghindeni, Calafat Balta Verde -Podari si in cateva cartiere din Craiova:Romanesti, Brestei, Centru.

De a lungul intregii saptamani, lideri ai ALDE Dolj impreuna cu liderii ALDE din localitatile respective au vizitat si vor vizita familii nevoiase, familii cu multi copii, oameni batrani singuri carora le vor oferi mici bucurii care sa le faca Sarbatoarea Sfanta a Pastelui putin mai frumoasa.

Aproape 100 de copii din medii sociale defavorizate, 50 de oameni nevoiasi si 50 de oameni in varsta singuri vor beneficia de gestul de omenie al reprezentantilor ALDE Dolj.
”Este omeneste sa ne gandim macar de sarbatori la cei care sunt mai putin norocosi, viata aducandu-le atatea suferinte si lipsuri” a declarat Anisoara Stanculescu, care este si presedinta Organizatiei de femei a ALDE Dolj.
Initiativa ALDE Dolj ”Daruieste Bucurie de Paste” se vrea a fi in acelasi timp un Apel catre toti doljenii cu suflet mare sa faca gesturi similare in comunitatile lor catre semenii lor care au cu adevarat nevoie de sprijin si solidaritate.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.