ALDE DOLJ: DECIZIA CANDIDATURII DOMNULUI TARICEANU VA FI LUATA LA MOMENTUL POTRIVIT

0
84
ALDE DOLJ:    DECIZIA CANDIDATURII DOMNULUI TARICEANU VA FI LUATA LA MOMENTUL POTRIVIT 1
ALDE DOLJ: RECTIFICAREA BUGETARA – BANI MAI MULTI DE CINCI ORI FATA DE 2017

Deputat Ion Cupa, Vicepresedinte national ALDE: ”Candidatura liderului nostru, Calin Popescu Tariceanu va fi decisa la momentul oportun tinand cont de interesul national si apoi de interesele politice ale ALDE”

Prioritatea numarul 1 a ALDE ramane buna guvernare si succesul mandatului Romaniei la Presedintia Consiliului Uniunii Europene. Diversiunile privind ruperea iminenta a Coalitiei de guvernare nu ne intereseaza.
In privinta alegerilor prezidentiale vom lua cea mai buna decizie la momentul oportun.Mai avem timp pentru a analiza si a vedea care este cea mai buna varianta pentru a candida – fie in cadrul coalitiei, fie separat.
Importanta este acum agenda cetateanului de pe care cu siguranta nu lipseste profilul viitorului presedinte al tarii. Romanii incep sa isi puna intrebari legate despre modul in care ar trebui sa fie viitorul presedinte al tarii.
Noi consideram ca domnul Calin Popescu Tariceanu are profilul presedintelui dezirabil pentru o Romanie unita si demna intr-o Uniune Europeana mai democratica, mai apropiata de cetatenii ei.
Romania are nevoie de un presedinte capabil sa ii uneasca pe romani, nu sa ii dezbine. Romania are nevoie de un presedinte liber, fara (pre)conditionari pseudopolitice. Romanii au nevoie de un presedinte cu experienta politica, cu viziune si initiativa, care sa tina cu romanii si sa promoveze drepturile si libertatile cetatenilor, nu interesele nelegitime ale unor forte subversive din afara jocului democratic.
Romania are nevoie de un presedinte care sa sustina interesele tarii in raport cu partenerii externi si care sa promoveze inteligent imaginea tarii noastre in lume.

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  ALDE DOLJ: LIDERII DE FEMEI SI TINERET AI ALDE SE INSTRUIESC IN SCOLI DE VARA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.