ALDE DOLJ : DELEGATIA PERMANENTA A ORGANIZATIEI I-A DESEMNAT PE CEI 22 DE DELEGATI LA CONGRESUL PARTIDULUI DIN 21-22 APRILIE

0
152
ALDE DOLJ : DELEGATIA PERMANENTA A ORGANIZATIEI I-A DESEMNAT PE CEI 22 DE DELEGATI LA CONGRESUL PARTIDULUI DIN 21-22 APRILIE 1
ALDE DOLJ : DELEGATIA PERMANENTA A ORGANIZATIEI I-A DESEMNAT PE CEI 22 DE DELEGATI LA CONGRESUL PARTIDULUI DIN 21-22 APRILIE

Delegatia Permanenta a ALDE Dolj s-a reunit luni, 10 aprilie  a.c. Forul de conducere al organizaţiei doljene a stabilit, conform regulamentelor interne, lista delegaţilor la Congresul ALDE care va avea loc în zilele de 21-22 aprilie.

ALDE Dolj a decis prin vot componenţa delegaţiei organizaţiei la Congres formată din  22 de  membri. Majoritatea dintre aceştia sunt lideri ai organizaţiilor cu cele mai bune rezultate la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut.

Mandatul  cu care aceştia vor merge  la Congres este acela de consolidare şi dezvoltare a partidului atât din perspectiva statutului său de partener în Coaliţia de guvernare cât şi din perspectiva viitoarelor alegeri.

Citeste si :  ALDE DOLJ: ALDE - PARTIDUL CARE A DEZAMAGIT CEL MAI PUȚIN

ALDE Dolj a exprimat în mai multe rânduri ideea că partidul trebuie condus în următorii ani de către Călin Popescu Tăriceanu, liderul care are cel mai înalt grad de încredere publică dintre toţi reprezentanţii la vârf ai ALDE.

Deputatul Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj consideră că partidul va fi mai puternic şi mai coeziv în acţiunea sa publică după desfăşurarea Congresului din 21-22 aprilie.

Singura noastră preocupare politică este să realizăm toate obiectivele liberale asumate prin Programul de guvernare, în special cele legate de dezvoltarea economiei şi creşterea calităţii vieţii oamenilor.

Citeste si :  ALDE DOLJ: BATALIA TREBUIE DUSA CU ABUZURILE NU CU INSTITUTIILE

 

                BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.