Home » Politica » Politica Dolj » ALDE DOLJ: DIALOGUL SOCIAL POATE REZOLVA ORICE NEMULTUMIRE SOCIALA

ALDE DOLJ: DIALOGUL SOCIAL POATE REZOLVA ORICE NEMULTUMIRE SOCIALA

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Victor Gogonea, vicepreședinte ALDE Dolj: „Cred că instituțiile de dialog social de la nivel local până la nivelul ministerului de profil trebuie să discute din timp cu reprezentanții salariaților nemulțumiți ”

 

Respectăm ca partid al drepturilor și libertăților dreptul cetățenilor de a protesta și de a-și apăra astfel interesele legitime.

Faptul că anumiți salariați din sectorul public sunt nemulțumiți de efectele Legii Salarizării trebuie tratat cu toată disponibilitatea la dialog atât de către instituțiile de profil de la nivel local cât și de către cele centrale.

În privința legii salarizării, era evident că aceasta nu va mulțumi pe toată lumea și nu va răspunde pe deplin solicitărilor tuturor. Mereu se vor găsi persoane sau grupuri de persoane care să conteste un asemenea pachet legislativ, cu o însemnătate atât de mare.

Important este ca aceste persoane să fie tratate cu respect și cu preocuparea permanentă a guvernului de a găsi soluții pentru rezolvarea în viitor a doleanțelor lor. De aceea ALDE consideră că Ministerul de profil precum și Comisiile de Dialog Social de la nivel județean  trebuie să își facă datoria cu maximă responsabilitate.

Legea Salarizării a însemnat un pas înainte în echilibrarea  sectorului bugetar și o reducere clară a decalajelor nelegitime care existau. În acest sens considerăm legea ca fiind un bun câștigat.

Ceea ce e important cu adevărat acum este să consolidăm creșterea economică astfel încât să găsim soluții convenabile și pentru acei salariați care se declară nemulțumiți.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
RAT Craiova:Proprietarii masinilor ridicate pot recupera autoturismele de la sediul RAT SRL Craiova, din strada Calea Severinului nr.23, telefon 0753050011, program nonstop

Urmare a Hotarârii Consiliului Local nr. 130/2017 privind ridicarea, transportul şi depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul...

Închide