Home » Politica » Politica Craiova » ALDE DOLJ: DUBLAREA FONDURILOR PENTRU CAMINE SI CANTINE -ABSOLUT NECESARA

ALDE DOLJ: DUBLAREA FONDURILOR PENTRU CAMINE SI CANTINE -ABSOLUT NECESARA

Share ..

Adrian Marinescu, Vicepreședinte național TLDE, președinte TLDE DOLJ: ”Guvernul din care ALDE face parte poate găsi soluții pentru creșterea fondurilor alocate în vederea majorării subvenției pentru camine și cantine ”

Considerăm că solicitările Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) sunt legitime. Situația multor cămine și cantine studențești este mult sub necesitățile decente ale studenților. Sunt probleme cu infrastructura, cu instalațiile de igienă, cu supracazarea, cu dotarea total necorespunzătoare a camerelor. Suntem convinși că guvernul va intra într-un dialog cu organizațiile studențești, care să se finalizeze cu măsuri în sensul revendicărilor acestora.

Coaliția din care ALDE face parte a avut permanent deschidere față de problemele studenților. Au fost făcuți pași înainte față de guvernele din ultimii ani, care au neglijat total problemele studenților. A crescut fondul de burse, s-a acordat gratuitate pentru transportul feroviar intern, a început construcția/reabilitarea a 8 mari cămine studențești.

Credem că guvernul are obligația în continuare de a veni în sprijinul studenților, astfel încât numărul studenților care au loc în cămine să se dubleze în următorii câțiva ani. Pentru aceasta este nevoie de investiții masive în construcția de noi cămine și reabilitarea urgentă a celor existente.

Susținem, pentru anul 2018, dublarea fondurilor pentru serviciile studențești, scurtarea radicală a timpului mediu de construire a unui cămin studențesc, realizarea tuturor demersurilor pentru ca toate căminele să intre în legalitate din perspectiva avizelor necesare, în primul rând avizul Direcțiilor de Sănătate Publică.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Concert în parc dedicat Zilei Internationale a Muzicii

Filarmonica „Oltenia” Craiova sărbătoreşte în avans Ziua Internaţională a Muzicii, cu o oră de pagini muzicale celebre, incluzând coruri din...

Închide