ALDE DOLJ: ELEVII NU TREBUIE SA AIBA DE SUFERIT

0
63

ALDE DOLJ: ELEVII NU TREBUIE SA AIBA DE SUFERIT 1Anisoara Stanculescu, presedinte ALDE Craiova: ”Planurile de reducere a cheltuielilor în școli nu trebuie să afecteze calitatea procesului educațional”

 

Acțiunea de restructurare la nivelul unor unități de învățământ din judetul Dolj, în vederea încadrării acestora în bugetele alocate, trebuie realizată în deplină transparență și printr-un dialog social real cu sindicatele din educație.

Există motive legitime pentru a genera proiecte de mangement care să mențină un nivel al cheltuielilor de personal care să nu mai exceadă bugetelor prevăzute.

Planurile de reducere a cheltuielilor în școli trebuie realizate cu maximă responsabilitate astfel încât ele să nu afecteze siguranța elevilor, igiena în spațiile de învățământ și calitatea procesului educațional.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  ALDE DOLJ: CONSTITUTIA IN PRIMUL RAND, DOMNULE IOHANNIS!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

În ceea ce privește comasarea unor unități de învățământ, noi credem că deciziile în acest sens pe care consiliile locale le vor lua trebuie cântărite cu multă atenție pentru a nu crea disfuncționalități în procesul de învățământ mai mari decât cele care în mod legitim ar trebui să fie soluționate.

Preocuparea ALDE în domeniul educației rămâne aceea de a pune în practică o reformă care să reducă decalajele dintre învățământul din mediul urban și cel din mediul rural și prin care să fie valorificat la maxim potențialul fiecărui elev.

 

Citeste si :  ALDE DOLJ: VOT ANTICIPAT PE DURATA A TREI ZILE IN DIASPORA

                                          BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.